2777
2789
عنوان

فیلم بازا بیاید😁

79 بازدید | 13 پست

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده ؟

من این اواخر سریال حوادث ناگوارو دیدم خیلی دوسش داشتم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟ اونو من زمان نوجوانی می دیدم برام خیلییی جذاب بود ولی کامل ندیدم از کجا نگاه کردی

چند بار روبیکا و تلگرامو گشتم نبود 

الان من سریال خاطرات خون اشام میبینم می تونم بگم فوق العاده س

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

اسی اسی چه امضای باحال و پر محتوایی دارییییی😍😍😍 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

مالنا 

اشتباه من 

از طریق پنجره من 1 و 2

تعطیلات رمی

گرگ و میش خارجیه  5 قسمت

اینارو دیدم خوب بودن

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
چند سالته ؟ اونو من زمان نوجوانی می دیدم برام خیلییی جذاب بود ولی کامل ندیدم از کجا نگاه کردی چند ب ...

19سالمه از گوگل میبینم .

خاطرات خون اشامو چند قسمت دیدم خوشم نیومد

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
فیلم یا سریال؟ اینا که همش سریاله. فیلم ستیغ جهنمی

فرقی نداره

درباره چی بود؟ ریپلای ۱۹۸۸ و خیلی دوست داشتم

سه تا بچه یتیم ان که یکی به اسم کنت الاف دنبالشونه تا ثروتشونو به دست بیاره . کمدی سیاه

[QUOTE=305077005]19سالمه از گوگل میبینم . خاطرات خون اشامو چند قسمت دیدم خوشم نیومد[/QUOTهمسن منی

چطورررر خوشت نیوممممد نگوووو

من 44 قسمتشو بی وقفه دیدم

[QUOTE=305077005]19سالمه از گوگل میبینم . خاطرات خون اشامو چند قسمت دیدم خوشم نیومد[/QUOTهمسن منی چ ...

خودمم تعجبم چرا خوشم نیومد چون خیلی عا تعریفشو کرده بودن