2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره هفته نوزدهم طول سرویکسم 34 بود امروز شده 19 

عزیزم سونو داخلی دادی؟ مثانت کاملا خالی بود؟ چون تاثیر داره تو دقت سونو. دیگه باید مراعات کنی تا حداقل به ۳۰ هفته برسونی انشالله که چیزی نمیشه نگران نباش. منم سرویکسم کوتاه بود از ۱۲ هفته سرکلاژم نشدم ولی خب ثابت مونده بود کمتر نمیشد. پروژسترونم میزنی؟ 

شما چند بود ؟ فارغ شدی یا هنوز باردارین؟

من از ۱۲ هفته سرویکسم ۲۷ بود ولی چون خونریزی داشتم نمیشد سرکلاژ بشم. هر هفته پروژسترون میزدم. الان دخترم یکسال و نیمشه عزیزم 🙂 خیلی بارداری سختی داشتم ولی مشکلی پیش نیومد شکر خدا 

عزیزم سونو داخلی دادی؟ مثانت کاملا خالی بود؟ چون تاثیر داره تو دقت سونو. دیگه باید مراعات کنی تا حدا ...

حدود یک ساعت قبلش سرویس رفته بودم به نطرتون تاثیر داره یعنی دوباره سونو بدم؟ خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم 

من از ۱۲ هفته سرویکسم ۲۷ بود ولی چون خونریزی داشتم نمیشد سرکلاژ بشم. هر هفته پروژسترون میزدم. الان د ...

خدا رو شکر 

بچه منم دختره 

هر روز حسش میکنم خیلی برام سخته از عصر شنیدم احتمال از دست رفتنش هست 

امپول پروژسترون و امپول ریه رو به دکترت بگو بنویسه برات. البته خودش بهتر شرایطت رو میدونه ولی بازم ب ...

شیاف رو گفت ادامه بدم 

ولی اینقدر ناامیدم کرد که راجب آمپول و رشد پرسیدم گفت فعلا برو استراحت کن انگار میدونه نمی مونه برام 

خدا رو شکر  بچه منم دختره  هر روز حسش میکنم خیلی برام سخته از عصر شنیدم احتمال از دست رف ...

عزیزم اصلا نگران نباش دخترت قویه مطمئن باش چیزی نمیشه 🧡 من کلکسیون مشکلات بارداری بودم هر مشکلی بگی واسه من پیش اومده بود تو بارداریم. سابقه سقطم داشتم! هرروزم گریه و استرس بود ولی هیییچی نشد خداروشکر. نگران نباش. امپول ریه رو حتما بزن 

عزیزم اصلا نگران نباش دخترت قویه مطمئن باش چیزی نمیشه 🧡 من کلکسیون مشکلات بارداری بودم هر مشکلی بگی ...

به نظرتون مثانه من خالی خالی نبود حدود یک ساعت قبلش سرویس رفته بودم و اول صبح بود یعنی چه قدر احتمال خطا داره 

به نظرتون مثانه من خالی خالی نبود حدود یک ساعت قبلش سرویس رفته بودم و اول صبح بود یعنی چه قدر احتمال ...

نه خوبه فقط نباید انقدری پر باشه که فشار حس کنی. اگه حس میکنی دکترت خوب نیست با یه دکتر دیگه هم مشورت کن. اگه تهران هستی پیش دکتر حنطوش برو