2777
2789
عنوان

اچ پی وی ۱۶

865 بازدید | 7 پست

سلام بچهها 

من cin3 هستم برای بار دوم مخروط برداری انجام دادم و جواب نمونه ای که تو اتاق عمل ازم گرفتن و دادم  پاتولوژی اومده. 

زده یه جا cin3 

یه قسمتم cin1 

اگه کسی اطلاعاتی داره میشه کمک کنه که این نمونه الان چرا دوباره cin3 هست؟؟؟

سلام چرا دو بار عمل شدی؟ یعنی بار اول که عمل شدی همه ناحیه درگیر و برنداشته بود؟؟ دکترت کیه؟ 

چند وقت بعد از عمل اول باز عمل شدی؟؟ 

ببین اون نمونه ای که بعد از عمل میدن پاتولوژی  فقط مهم اینه که زده باشه حاشیه ی نمونه خالی از ویروسه. این یعنی اینکه عمل موفقیت آمیز بوده. حالا ممکنه داخل نمونه سین ۱یا۲یا۳ باشه 

جواب پاتولوژی و به دکتر نشون دادی چی گفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن باید رحمو در بیارم

یعنی سلول های سرطان توی نمونه ات بوده؟؟ میشه بگی دکترت کیه؟؟ لطفا جواب بده منم همین مشکل و دارم

شما یک بار عمل مخروطه برداری کردی و‌ باز اچ پی وی عود کرده؟؟ یا اینکه بعد از عمل فهمیدن تغییر سلولی داشتی؟؟

گفتن باید رحمو در بیارم

سلام عزیم این چیزی که میگم خدا شاهده تبلیغ نیست چون نگرانین بهتون گفتم دکتر مهدیزاده سایت هم دارن تمام مریضاشون روند درمانشون رو اونجا گذاشتن با. قارچ ماشیمیکس درمان میکنن از تویه نت شمارشون رو پیدا کنید پیام بدید و تو گروه تلگرامشون عضو بشید امیدواری کامل بهتون میدن بدون ذره ای نگرانی اصلا احتیاج به دراوردن رحم نیست حتما سریع پیگیری کنید

یعنی سلول های سرطان توی نمونه ات بوده؟؟ میشه بگی دکترت کیه؟؟ لطفا جواب بده منم همین مشکل و دارم شما ...

دکترم که دوبار بیخود و بی جهت منو مخروط برداری کرد میترامدرس گیلانی بود. عزیزم الان که دارم بهت پیام میدم رحممو درآوردم و توی جواب پاتولوژی نوشته که یه تومور دیده شده توی دهانه رحم. معرفی کردن منو به یه رادیوتراپیست توی تمام خمینی . فردا قراره نوبت بگیرم

دکترم که دوبار بیخود و بی جهت منو مخروط برداری کرد میترامدرس گیلانی بود. عزیزم الان که دارم بهت پیام ...

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی 

شما هر دو بار ک عمل مخروطه برداری انجام دادی جواب پاتولوژی بعد عمل گفتن که هنوز درگیر سین هست؟ الان که رحمتون درآوردین مشکل کاملا برطرف شده؟ الان خوبین ؟