2777
2789
عنوان

خودکشی

74 بازدید | 5 پست

من یه دوستی دارم که به من گفته چند ماه دیگه خودکشی می کنه منم گفتم فعلا بیا باهم یه سال خوش بگذرونیم شاید نظرت عوض شد در ضمن خودم افسردگی دارم و اوضاع زندگیم رو هواس همین یک ساعت پیش یه آدم عوضی رید بهم و دیگه مامانم بهم اعتماد نداره چجوری واقعا می تونم کمکش کنم

اگه افکار خودکشی داره حتما باید به روانپزشک مراجعه کنه. 

بابا این اصلا رد داده اصلا نمی دونم چش شده دو تا آدم وارد رابطه شده همچین هم آدمای سالمی هم نبودند کات کرده حالا گیر داده دنیا چقد بده آدما بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا این اصلا رد داده اصلا نمی دونم چش شده دو تا آدم وارد رابطه شده همچین هم آدمای سالمی هم نبودند ک ...

اگه زبونی میگه که هیچ. اما اگه گاهی به روشهای خودکشی فکر می‌کنه حتمأ باید مراجعه کنه

بابا این اصلا رد داده اصلا نمی دونم چش شده دو تا آدم وارد رابطه شده همچین هم آدمای سالمی هم نبودند ک ...

چن وقت از کاتش میگذره؟؟؟

مثلا عر عر کنی بوم بوم کنه قلبم مثلا مث خر بدویی سمت منه احمق😐✋