2777
2789

خواهشا تا آخر بخونید

حالم خیلی بده دیگه اعصابم نمی‌کشه، بچه ها من خیلی حساسم رو روابطم، دوست دارم اگه کسی باهام دوسته فقط با من باشه با کس دیگه ای نباشه ،از طرفی یه دوست دارم که تو چت خیلی صمیمی هستیم ولی از نزدیک باهاش راحت نیستم،یه دوست دیگ دارم که با هم خوبیم منتها اون رفیقاش خیلی زیاده و با همه هست،این اعصابمو خیلی خراب میکنه اگرم ازش جدا شم که دیگ رفیقی نمیمونه برام ،چیکار کنم ؟

مثلا وقتی تو یه جمع هستیم یکم بهم بی توجهی بشه حالم بد میشه دیگه همش خنده هام مصنوعی میشه اصلا یبس میشم دست خودم نیست،چیکار کنم؟اینم بگم کسیم باهام دوسته همش حس میکنم خیلی باهام حال نمیکنه ،کمک کنید لطفا

چون آدم مهر طلبی هستی

مهر طلبا فقط به خودشون آسیب می زنن 

ولس با کسی که دوستن دوست دارن براش سنگ تموم بذارن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چون آدم مهر طلبی هستی مهر طلبا فقط به خودشون آسیب می زنن  ولس با کسی که دوستن دوست دارن براش ...

آخ آره دقیقا یه نفر که باهام دوست شه جونمو براش میدم ،ولی دوست دادم به هیچکس جز من توجه نکنه،یه چیز دیگم هست دوست دارم اون آدم تحت کنترل خودم باشه که از همه روابطش باخبر باشم،بنظرت راهکارش چیه بهتر شم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ آره دقیقا یه نفر که باهام دوست شه جونمو براش میدم ،ولی دوست دادم به هیچکس جز من توجه نکنه،یه چیز ...

چند سالته؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست