2777
2789
عنوان

دامپزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 24 پست
خب واصحه ک برا اینکه خودت کلینیک بزنی باید پول داشته باشی داروسازم باشی بخوای خودت داروخانه بزنی پو ...

اگه کلینیک بقیه کار کنی حدودا چقدر گیرت میاد؟رشته های پزشکی مثل دامپزشکی؟ درامدش خیلی کم ؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
پت شاپ ؟ منو مسخره میکنید..پت شاپ به چه دردم میخوره ..

چه مسخره ای دارم بکنم ؟ فک کردی دنیا منتظره شما دامپزشکیتو تموم کنی بزارتت پشت میز طبابت؟ 🙄 اینقد دامپزشک بیکار هست که پت شاپم نداره اونجا کار میکنه با ماهی ۴ تومن 😏موفق باشی بهرحال

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مسخره ای دارم بکنم ؟ فک کردی دنیا منتظره شما دامپزشکیتو تموم کنی بزارتت پشت میز طبابت؟ 🙄 اینقد د ...

خب اگه طرف تلاش بکنه و علاقه داشته باشه احتمال اینکه بیکار باشه کمتر...من معذرت میخوام اگه بهتون برخورد ولی درکل من رشته ام دامپزشکی نیست و میخوام درموردش بدونم

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
اگه کلینیک بقیه کار کنی حدودا چقدر گیرت میاد؟رشته های پزشکی مثل دامپزشکی؟ درامدش خیلی ک

نمیدونم درامدش رو 

تو سوال دومتون منظورتون چیه؟

خب ما ۴ تا رشته دکتری عمومی داریم پزشکی دندون دارو دام ولی دام طرفدارش کمتر از اونای دیگس چون خیلیا نمیتونن با شرایطش کنار بیان. پرستیژشم یمقدار پایینتر از اون ۳ تاس ولی به هرحال دکتره دیگه😐

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
خب اگه طرف تلاش بکنه و علاقه داشته باشه احتمال اینکه بیکار باشه کمتر...من معذرت میخوام اگه بهتون برخ ...

بازارکار افتضاحه خواهرم صرف تلاش کفایت نمیکنه پارتی و پول میخواد 

خواهش میکنم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نمیدونم درامدش رو  تو سوال دومتون منظورتون چیه؟ خب ما ۴ تا رشته دکتری عمومی داریم پزشکی دندون ...

سوال دوم اشتباه تایپی بود میخواستم بنویسم دندونپزشکی

سوال دوم اشتباه تایپی بود میخواستم بنویسم دندونپزشکی

دندون درامدش کمه؟! 

این منظورتون بود؟ 

دندونپزشک عمومی درامدش از پزشک عمومی هم بیشتزه ولی تو تخصص برعکسه

به هرحال اون ۳ تا رشته کلا درامدشون بیشتر از دامه البته دام هم خیلی بستگی داره کجا کار کنی و مال خودت باشه یا نه و...

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨