2777
2789
عنوان

دامپزشکی؟

1569 بازدید | 24 پست

شنیدم که حتمی باید پول داشته باشی که بتونی کلینیک بزنی درسته؟ یعنی واقعا امیدی نیست:)

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

کلا پول نداشته باشی نفس نمیتونی بکشی تو این مملکت.

بله گرفتن مجوز مطب خیلی هزینه داره

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب واصحه ک برا اینکه خودت کلینیک بزنی باید پول داشته باشی

داروسازم باشی بخوای خودت داروخانه بزنی پول میخواد

پزشک و دندانپزشکم باشی بخوای خودت مطب بزنی پول میخواد

حتی رشته های پیرا مث علوم ازمایشگاهی و فیزیو و... هم بخوای مستقل کار کنی پول میخواد 

اگه پولدار نیستی باید بری تو کلینیک بقیه کار کنی

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
کلا پول نداشته باشی نفس نمیتونی بکشی تو این مملکت. بله گرفتن مجوز مطب خیلی هزینه داره

خب آخه همه رشته های پزشکی مطب میخوان همه هم که پولدار نیستن فقط فکر کنم پرستاری مشکلی نداشته باشه با هزینه

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
نه 😂میتونی بری تو کلینیکا کار کنی یا پت شاپ بزنی

پت شاپ ؟ منو مسخره میکنید..پت شاپ به چه دردم میخوره ..

می تونی تو کلینیک کار کنی ولی حتما برو کلان شهر ها برا کار مخصوصا تهران وگرنه تو شهرهای کوچیک بدرد ن ...

مرسی شما میدونید درامدش چقدر میشه حدودا؟ منظورم کار کردن تو کلینیک

اگه منظورت دکترای حرفه ای دامپزشکیه ک سرمایه انچنانی نمیخواد 

واقعا؟ پس مطب چی ؟ مطب نمیخواد؟