2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست

فک نکنم همچین اجازه ای بخودم بدم ..درک حریم خصوصی خیلی مهمه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
شوهر من قبلا چندبار چت مجازی کرده بود مچشو گرفتم  ولی الان دوسالی میشه که گوشیش از وقتی خونست ...

بنظرم اینکار فقط سلب آسایش از خودمونه

حتی اگه چیز خاصی هم پیدا نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که کلا فضول کارای شوهرمم خودمم قبول دارم بیچاره ودیگه بریده ولی من همچنان پرقدرت وعالی راهمو ادامه میدم نمیدونم کی از دستم دق  میکنه ولی بیچاره یبارمم سمت گوشیه من نرفته میگه زشته بلکه یادبگیری

دقیقا افرین❤️

💜ولی چون خیلی کنجکاوم اصولا خواهم پرسیدوتاجواب نگیرم طرفمو پدرشودرمیارم😁😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نه بابا چک نمیکنم همیشه گوشیامون وسطه با اثر انگشت هم باز میشه چی بشه مثلا میرم پیام های باز نشده تبلیغاتی حذف میکنم براش کانالای الکی اونم با گوشی من فیلم میبینه چون من دانلود میکنم روزا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
💜ولی چون خیلی کنجکاوم اصولا خواهم پرسیدوتاجواب نگیرم طرفمو پدرشودرمیارم😁😁

درستشم همینه شوهرم خودش دیگه میدونه اگه چیزی رو که لازمه بهم بگه رو نگه چه عواقبی داره…😂

درستشم همینه شوهرم خودش دیگه میدونه اگه چیزی رو که لازمه بهم بگه رو نگه چه عواقبی داره…😂

ایجونم فقط خودمون😂😁

وای😂😂ترک کن خووو

سخته بخدا     ولی بااینکه توکار هیچکس فضولی نمیکنم ولی آموزه این بیچاره روبریدم بعضی وقتا میگم بیچاره کاش زنش نمیشدم یکم آسایش داشت    دخترمم مثل خودم شده وقتی من باهاش کارندارم این ادامه دهنده راهمه شوهرم میگه مامان مانند بهش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792