2777
2789
عنوان

هزینه کفن و دفن

1664 بازدید | 10 پست

مادربزرگم فوت کرد و بیمه ایی که داره از بیمه تکمیلی عموی منه 

میشه هزینه کفن و دفن رو از بیمه گرفت ؟ 

کسی هست انجام داده   ممنون میشم راهنمایی کنه 

همه خرج رو ما دادیم 

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

بیمه  تکمیلی ۱۸ تومن میده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو مگه چقدره هزینه اش که ۱۸ تومن بیمه میده تو این مملکت حتی نمیشه مرد 

خیلی زیادتر 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
فکرنکنم بده معمولابرای صاحب بیمه هست دورازجون برا عموتون خودش هست...تامین اجتماعی که این جوری هست... ...

ما پول رو نمیخواییم  می‌خوام ببینم رفته بیمه رو گرفته یا ن 

ولی اگه عموم رفته بیمه رو برده از حلقش میکشیم بیرون 

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

ما پول رو نمیخواییم  می‌خوام ببینم رفته بیمه رو گرفته یا ن     ولی اگه عموم رفت ...

بایدببینیدچه بیمه ای هست وشامل چه نوع خدماتی میشه وآیا به افرادتحت تکلف هم تعلق می گیره یا نه؟گفتم معمولافقط به بیمه شده اصلی فقط هزینه کفن ودفن میدن....شمامادربزرگت تحت تکلف عموتون هست خودش اصلی نیست که....بیمشوبپرس وبروازیه نمایندگی امارشوبگیر....

بایدببینیدچه بیمه ای هست وشامل چه نوع خدماتی میشه وآیا به افرادتحت تکلف هم تعلق می گیره یا نه؟گفتم م ...

آها خیلی ممنون   بیمه البرز بوده