2777
2789

من متولد ۸۱ ام  ۲۱ سالمه 

خیلی میترسم سنم بره بالا 

سه سال دیگه میشم ۲۴ 

تو فرهنگ مون ۲۴ سالگی باید ازدواج کرده باشی خاستگار داشتم ولی یه چند تایی خوب نبودن یه چند تایی رو هم بخاطر کنکور اینا رد کرده بودم 

الانم هم نمیتونم با کسی دوست شم ینی پسر خوبی که بیاد پیشنهاد بده نیست واقعا خودمم نمیتونم اعتماد کنم 

وضعیت اقتصادی بد شده خاستگار هم کم شده 

هم اینکه قیافم خیلی خوبه انصافاً قیافه خوشگلی دارم خانوادمون هم سر شناسه 

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من ۲۴ سالمه مجردم مردم ؟؟ 😂😂😂 این حرفا چیه باو

خب عزیزم واقعا به نظرم مشکل بزرگیه پسرا به خاطر پول پیشنهاد نمیدن اصلا

اگه مشهدی ،ما یک گروه جهادی داریم که کارشون رسوندن جوونها به همدیگه است. ثبت نام کن

چه جوری من چندتا جوون میشناسم قصد ازدواج دارن.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
مشهدی هستند؟

بله

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
نه اصلا بزرگ نیست من خواستگاری داشتم ولی خوشم نیومده ازدواج باید خوب باشه نه اینکه هول هولکی به خاطر ...

اره اینم درسته گلم مخصوصا اگه خانوادت خوب باشه پیدا کردن کیس مناسب خیلی سخت شده