2777
2789
عنوان

اکستنشن مژه

102 بازدید | 13 پست

بچه ها بنظرتون به صرفه هست انجام بدم؟یا زودی کنده میشه و داغون میشه؟

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم بین ۲۰تا ۳۵روز میمونه ب نگهداری خودت بستگی داره من مشتری دارم بعد دو ماه اومد هنوز کامل نریخته بود 

اگه اصولی باشه روی هر تار طبیعی ی تار اکستنشن میشه 🥰

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
برین کنار مژه کارتون اومد 😎

ای جان😍😂😂میخواستم گوشه چشممو بزنه واسم حالت گربه ای بگیره حالا میترسم زودی کنده شن

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

عشقم بین ۲۰تا ۳۵روز میمونه ب نگهداری خودت بستگی داره من مشتری دارم بعد دو ماه اومد هنوز کامل نریخته ...

میشه نگهداریشو بگی بهم؟

منم خیلی دوست دارم ولی میگن مژه خودتم کنده میشه بخاطر همین‌نرفتم

حالا مگه چقد مژه داریم که بخواد کنده شه😂😂😂😂

میشه نگهداریشو بگی بهم؟

هوا گرمه زودتر ریزش پیدا می‌کنه نباید از کرم چ ب و سایه و ریمل خط چشم استفاده کنی 

روزی یبار بشوری چشماتو با شامپو بچه بعد براش بکشی 

باد سشوار هم نخوره  ۲۴ساعت اول اصلا آب نخوره ب چشمت 

ای جان😍😂😂میخواستم گوشه چشممو بزنه واسم حالت گربه ای بگیره حالا میترسم زودی کنده شن

ب مژه کارت باید بگی جلو چشم رو ریز کار کنه انتهای چشم رو بلند که چشمت کشیده بشه 

هوا گرمه زودتر ریزش پیدا می‌کنه نباید از کرم چ ب و سایه و ریمل خط چشم استفاده کنی  روزی یبار ب ...

مرسی عزیزممممم

موفق باشییییی تو کارت😍💋💋