2777
2789

مثل سقوط یا شبی ک ماه کامل شد 

کسی سریال دل رو دیده نظرتون راجب اون چیه

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

سقوط همون دوتا دختره منظورته؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینمای فسیل  پیتزا  چپ راست

کدومش کمدیه

ایرانین؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
سقوط همون دوتا دختره منظورته؟

نه راجب داعشه آیسان و ژاکان

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

دل بیشتر موزیک ویدئو هست، تا سریال

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

شبی که ماه کامل شد

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
دل اصلا قابل مقایسه با اون دوتا نیست اصلااا

عه چطور میگن خوشکله ک