2777
2789

خسته شدم دیگه دلم نمیخواد جوونیم همینجور تو چهار دیواری تو اتاقم بگذره . . .

از زمانی ک عاشق شدم از عالم و آدم بدم اومده با یکی از دوستام که هشت سال رفیق بودم باهاش قطع ارتباط کردم.

پدر و مادرم خیلی تعصب دارن خیلی سخت گیرن ، تو عمرم هیج وقت کافه نرفتم هیچ روزی با دوستام نرفتم بیرون ،تنهایی مسافرت نرفتم . تیپ دلخواهمو نزدم ، خواستم برم باشگاه مادرم همش میگف اگ دیگ نری اندامت بهم میریزه منم منصرف شدم اصلا ثبت نام هم نکردم 

از من یه آدم کم حرف ساختن تازه تک فرزندم.

مامانم ک همش مریضه خسته شدم ازش، بی اعصابه همش میخواد حرف حرفِ خودش باشه، منت میزاره سرم 

فقط اجازه دارم خونه فامیل برم من از همشون بدم میاد هیچ بحث مفیدی ندارن ، اونم نمیرم ، جوریم که اگه یکی از فامیلا بمیره من خیلی خوشحال میشم روزی ک پسر عموم فوت شد روز بعدش قرمز پوشیدم، دلم نمیخواد هیچ کدومشون رو تو مراسم عقد و اینا ببینم. البته هنو کسی پیدا نشده منم به فکر ازدواج نیستم ولی با چند نفر که حرف زدم میگفتن برا دخترایی که خانوادشون اینجوره ازدواج راه حل خوبی میتونه باشه .

اما اینطور نیست من خودم دلم یه جای دیگس. و خب دارم درس میخونم رشتمم تجربیه دوسال پشت بودم 

💔پدر و مادرم بی سوادن. پولی هم بهم نمیدن

فقط باهاشون غذا میخورم که همینم بزور میخورم تا زنده بمونم هیچ اشتهایی هم ندارم . میگم تف تو زندگی 

چیزی ک برام مهمه پوله ک نمیدونم چطور به دسش بیارم تا از اینجا فرار کنم . 

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت کردم منم یه سری مشکلاتی با پدرم و مادرم دارم و فقط تنها راه حلم ازدواجه ولی هیچ کسی فعلا ...

با وجود اینا هیچ مورد مناسبی نمیاد 

مادرت مریضه دست خودشه؟

خب دیگ تا این حد نباید ضعیف باشه همش اه و ناله میکنه تو خونه نکه من زیادی دلم خوشه

هیچ کاری از دستم بر نمیاد فعلا خودما سپردم به خدا🙂💔

هعیی خواهر چی بگم 

توام زندگیت مث خودمه؟

هعیی خواهر چی بگم  توام زندگیت مث خودمه؟

من مامانم هرچند وقت یکبار انقد فوشای هرزه بهم میده هرجا میرم بعدش غر میزنه و فوش میده میگه به جا اینکه بری فلان جا برا من کار کن منم لجم میگیره کار نمیکنم . روضه میرم کلی فوش میده با دوسم ی بار رفتم بیرون کلی فوش داد سنی ندارم ۱۸ سالمه همش هروقت حرف داماد میشه فوش به شوهر نداشتم میده و کلی حرف دیگه همش میگه انقد آشغالی که یه خواستگارم نداری کاش یه حرومزاده بیاد بگیرتت راحت شم از دستت فقط سر اینکه کار نمیکنم تو خونه و کلی حرفای دیگه