2777
2789
ممنون عزیزم .مبل هم میخام مبل کویین بگیرم از اینا که پشت تک نفره هاش حصیریه. ب نظرت پرده چه رنگی و چ ...

افرین منم اول گفتم کویین و مبل فرانسوی برای این سبک عالیه بنظرم پرده رو حریر ساده ی ساده بگیر با والانه کرم مانند یا نسکافه ای  که به رنگ فرش و چوب وسایل چوبی خونت بیاد ولی خیلی شلوغ نباشه پردت تا میتونی چه والان چه زیرش ساده باشه دیگه از این تزیینات پرده نداشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین منم اول گفتم کویین و مبل فرانسوی برای این سبک عالیه بنظرم پرده رو حریر ساده ی ساده بگیر با وال ...

باشه حتما مرسی از راهنماییت گلم. رنگ مبلام چه رنگی باشه کرم خوبه؟ یا طوسی

[QUOTE=305046862]مرسی نظر لطفته . اکسسوری قشنگ چی بذارم روی جاکفشی به نظرت[/QUOTبنظرم خونه رو اصلا با اکسیوری های اضافی شلوغ نکن دو سه تا گلدون بزرگ بگیر با گیاه سبز طبیعی که با رنگ گرم خونت عالی میشه ترکیبش مثل سانسوریا کامپکت و برگ انجیری ی تابلوی اصلی و خوشگل بالای مبلت و جاشمعی چوبی مانند که نمی‌دونم دیدی ازش یا نه پایه های بلندی داره از اونا و ی سینی دکوراتیو که توش عود و شمع و اینا باشه برای روی میز مبلت.و اینکه سوای از کوسن های خود مبلت چند تا کوسن متناسب با سبک و رنگ تابلوت بگیر واقعا خونه رو قشنگ می‌کنه 

باشه حتما مرسی از راهنماییت گلم. رنگ مبلام چه رنگی باشه کرم خوبه؟ یا طوسی

عزیزم من خودم بشخصه رنگ کرم و خیلی دوست دارم طوسی هم قشنگن جفتش رنگ خنثی داره و قابلیت سن شدن با رنگهای دیگه وای من به شخصه کرم و بیشتر میپسندم چون طوسی دیگه  خیلی فراگیر شده ولی کرم رنگ گرم و با اصالتیه ترکیبش با چوب محشر میشه

[QUOTE=305046862]مرسی نظر لطفته . اکسسوری قشنگ چی بذارم روی جاکفشی به نظرت[/QUOTبنظرم خونه رو اصلا ب ...

اره راست میگی از اون جاشمعی های چوبی دیدم که روی زمین میذارن . مشخصه خیلی باسلیقه ای . بهت درخواست دوستی میدم بازم راهنماییم کنی ممنون میشم 

اره راست میگی از اون جاشمعی های چوبی دیدم که روی زمین میذارن . مشخصه خیلی باسلیقه ای . بهت درخواست د ...

عزیز منی من عاشق جهیزیه و این چیزام همسن سرم تو کاناللی جهیزیه و این چیزهاست ان شالله که خوشبخت بشی عزیزدلم خوشحال میشم چیزی بدونم کمکت کنم عزیزم