2777
2789

من یه درد کشیده ام  ، در حال حاضر افسرده و عصبی ، سه تا هم بچه دارم ، تو عالم برزخم ، نمیدونم چکار کنم ، خونه داری صفر شده حوصله کاری رو ندارم ، فقط میگم کاش میشد چند سال بعد بچه هام بزرگتر بشن و برم از این زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه درد کشیده ام  ، در حال حاضر افسرده و عصبی ، سه تا هم بچه دارم ، تو عالم برزخم ، نمیدونم چ ...

منم دقیقا مشابه شما هستم فقط میخوام بچم بزرگ تر شه

میشه برای شادی روح خواهرم یا فاتحه یا صلوات بفرستید 🌹🙏ممنون
اره خودم خواستم. بابام مخالف بود الانم پشتمه. ولی بخاطر پسرم نمیتونم طلاق بگیرم

نه من نذاشتم هیشکی بفهمه

فقط اشکشو دراوردم پدرشو تو کو....نش کردم و برگشتم

الانم اینستاشو پاکیدم و تحت نظرمه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

من تو حاملگی دیدم گوشیشو پیاماشو. فقط میخواست بکشه منو.افسردگی گرفتم الانم بهترم. پسرم دوسالشه. کاری بهش دیگه ندارم گفتم هر غلطی دوست داری بکن. میدونم الانم دوس دختر داره

اصلا نمیاد 

یعنی از دست این آقایون و خانم هایی که به قیمت درست شدن زندگی زناشویی شون نمیان پیش روانشناس، دلم می خواد زار بزنم 😭

لااقل نمیان تلاش کنند ببینند درست میشه درست نمیشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

منم دقیقا مشابه شما هستم فقط میخوام بچم بزرگ تر شه

من سه تا دارم دوتا دخترو یه پسر ، دارم داغون میشم ، خودش بی خیاله روز به روز جوونتر خواب و خوراکش سر جاشه ، انگار نه انگار که چه به سر من آورده ، تاپیک های خیانت زیاد دیدم که حداقل پشیمون شدن یا راحت حق طلاق دادن یا خونه ولی این میگه عمرا من کاری نکردم ناراحتی ببخش و برو من چیزی ندارم بهت بدم

نه من نذاشتم هیشکی بفهمه فقط اشکشو دراوردم پدرشو تو کو....نش کردم و برگشتم الانم اینستاشو پاکیدم و ...

چجوری. شوهر من خییییلی حریفه

یعنی از دست این آقایون و خانم هایی که به قیمت درست شدن زندگی زناشویی شون نمیان پیش روانشناس، دلم می ...

خب اگه دوسم داشت که نمیرفت خیانت کنه. من هم قیافم خوبه هم اندامم ولی دوسم نداره که بخواد حتی حداقل یه مشاوره بیاد

چجوری. شوهر من خییییلی حریفه

اینم همینجور

ولی من بدبخت از درد بی کسی که هیچوقت تا سر کوچه‌همراهم نمیومد رفتم چند روز مشهد با بچم

تا برگشتم گوشیشو چک کردم دیدم بله

زد زیرش ولی من پیله کردم و از اون شهر اومدم شهر مامانم و گفتم خبر مرگت اگه زندگیتو میخوای باید بیای اینجا زندگی کنی

تا ج..ه های اونجا در دسترست نباشن

گفتم آبروتو میبرم

از ترس آبرو وطلاق اومد اون شهر خودم ولی الانم خیلی اذیت میکنه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
خب اگه دوسم داشت که نمیرفت خیانت کنه. من هم قیافم خوبه هم اندامم ولی دوسم نداره که بخواد حتی حداقل ی ...

عزیز دلم 💔

الهی آرامش به دلت برگرده💕

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من سه تا دارم دوتا دخترو یه پسر ، دارم داغون میشم ، خودش بی خیاله روز به روز جوونتر خواب و خوراکش سر ...

بمیرم برات چقدر مثل همیم با این وجود که شما سه تا بچه داری من یدونه. من که دیگه خودمو زدم بیخیالی. ما دیگه عمرمون تباه شد فقط بخاطر بچه هامونه که وایسادیم سر این زندگی نکبت بار

اینم همینجور ولی من بدبخت از درد بی کسی که هیچوقت تا سر کوچه‌همراهم نمیومد رفتم چند روز مشهد با بچم ...

ولش کن و بسپار بخدا اگه ادم شده. کسی که بچه داره راحت نمیتونه طلاق بگیره. طلاق بگیریم بچه هامون بره دست مادرشوهر و خواهرشوهر