2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم باکتاب درست نمیشه

فکر کن یه کتاب ورزشی بگیری دستت بخونی بعد انتظار داشته باشی ورزشکار بشی و مثلا سیس پک داشته باشی😅

اعتماد به نفسم همینه، قدم به قدم باید روخودت کارکنی 

توجمع بیشتر برو لباسایی بپوش که بهت اعتماد به نفس میده،رویه برگه توانایی هات بنویس، کارای که توزندگی انجام دادی وموفق شدی درش، یه هدف تعیین کن تمام تلاشت بکن که بهش برسی اینطوری باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا

هرچه باهرکه کنی برتو همان میگذرد...
ولی قشنگه خدایی😂😍

نخوندم ولی یادمه با این کتاب و دختریک رهایش کردی و من پس از قبل از بعد از تو روح و روانمونو سرویس کرده بودن ملت

...What the fu                                                      
نخوندم ولی یادمه با این کتاب و دختریک رهایش کردی و من پس از قبل از بعد از تو روح و روانمونو سرویس کر ...

بخونی میدونی چرا سرویست کردن حالامن فقط خودت باش دختر خوندمممم

راجب چیه؟

روانشناسیه ریچل هالیس نویسنده اشه که راجب زندگی خودش نوشته موفقیت ها وشکست هاش، به ادم انگیزه شروع کردن میده اصلا کتاب حوصله سر بری هم نیست

همه سعی میکنن خودشون کامل نشون بدن ولی ریچل توکتابش همه عیب وایراداشو گفته که ادم فک نکنه تنهاسس

بخونی میدونی چرا سرویست کردن حالامن فقط خودت باش دختر خوندمممم

به جاش بیا بیگانه البر کامو یا سقوطش یا تاراس بولبا از گوگول اینارو بخون ببین اینا چین دیگ 1984جورج ارول هم خوب بود یا مزرعه حیواناتش, عقایده یک دلقک هاینریش بل 

...What the fu                                                      
به جاش بیا بیگانه البر کامو یا سقوطش یا تاراس بولبا از گوگول اینارو بخون ببین اینا چین دیگ 1984جورج ...

حتماا شات گرفتم بخرم یا پی دی اف شون دانلود کنم مرسی