2777
2789
عنوان

کادو گل دادن خوبه یا گل گیاه بیایدددد سریععععع

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
من خودم اگه یکی برام گیاه بیاره بیشتر خوشحال میشم تا اینکه دسته گل بیاره چون ماندگاریش بیشتره

صدردصد ولی میترسم مسخرم کنن از این خیلی میترسم چون گیاهه یه چیز زندس و پرورشی هست عین ادم البته میگم تو یه گلدون قشنگ هم بزارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذر گل بده بهش بگو به ما میگفتین درس بخونین نتیجه رو در اخر میبینین اگه خوب بخونین توام بذر بده بگو بکارین خوب مواظبت کنین مثلا تبدیل میشه به فلان گیاه 😄😐😑

...What the fu                                                      
گل نبر  همون گیاه ببر با گلدون خوشگل که موندگارتره و باهربال آب دادن یاد تو میوفته ولی گل سریع ...

میترسم خانوما تو سالن مسخره کنن از اینش،میتزسم من خودمم عاشق گیاهم ولی منتها سلیقشم نمیدونم و از ترس مسخره شدن هم یجور شدم نسبت به گیاه 

یکمم میترسم مسخرم کنن نکه یکم همرنگن گیاه ها مثلا سبز هستن دیگه مثل گل یا دسته گل رنگا رنگ نیستن ک م ...

نبابا مسخره چی منم پارسال برای کادو تولد معلم زبانم رفتم بنسای گرفتم .برای روز معلم هم اگلونما صورتی .........انقدر خوشش اومد میگفت بهترین کادو هارو تو بمن میدی  ...البته ماهم کادو اصلی چیز دیگه بردیم 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
بنظرم اگر میخوای گیاه بخری نه دسته گل اینجور گلدونش رو کادو نکن بذارش تو گلدون سفید سفالی خیلی قشنگ ...

میترسم مسخره کننن دردم اینه وگرنه خودممم خیلی دوس دارم 

میترسم خانوما تو سالن مسخره کنن از اینش،میتزسم من خودمم عاشق گیاهم ولی منتها سلیقشم نمیدونم و از ترس ...

چه مسخره ای😑از  آدم های روستای ما مسخره کننده تر وجود ندارن که الان اگر برای اوناهم گیاه ببریم ذوق میکنن

الان برات عکس میفرستم یه همچین چیزی بخری خیلیم شیکه

نبابا مسخره چی منم پارسال برای کادو تولد معلم زبانم رفتم بنسای گرفتم .برای روز معلم هم اگلونما صورتی ...

اره میگمم دیگه کادو اصلی قرار پول بدیم کارت هدیه ولی من برا دل خودم میخوام بخرم چون خیای دوسش دارم بعضی وقتا بغلم میکنه دوسش دارم 

گل طبیعی اره ولی باید دسته گل بگیرم که بالای ۵۰۰ در میاد تک شاخه هم نمیتونم بدم 

منظورم این بود که گل طبیعیرو توی یه گلدون شیک ببر و البته گلدون سفید باشه قشنگتره چون تضاد جالبی با رنگ سبز گل داره....