2777
2789
عنوان

پنج هفته‌مه میخام بندازم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 58 پست
چرا؟

این تاپیکو بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11762693/کیا-بعد-از-سقط-اینجوری-شدن

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  کاری برای جنسیت نکردیم فقط میگفتن لبنیات کمتر بخوریم برای پسر شدن من یکم همینو رعایت کردم ف ...

همسرت چی؟

کلا چیا میخوردی؟؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
همسرت چی؟ کلا چیا میخوردی؟؟

نه اون هیچکاری نکرد 

همین چیزای عادی هیچ رژیم غذایی نداشتیم همه چی میخوردیم

ینی اصلا یهو خواستیم اقدام کنیم و همون ماه اول شد خداروشکر وقت نشد بخوایم رژیم بگیریم برامونم زیاد فرقی نمیکرد دختر یا پسر

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
چرا میخوای اینکارو بکنی؟

من. فعلا بچه نمیخاستم بعدم ی دختر دارم میخاستم سر فرصت برم تحت نظر پسر باشه اما این ماه از بس ترشی و سردیجات خوردم ک کلا ناامیدم

نه اون هیچکاری نکرد  همین چیزای عادی هیچ رژیم غذایی نداشتیم همه چی میخوردیم ینی اصلا یهو خواس ...

خب غذاهایی ک عادی مصرف میکنید مثلا چیا هستن

بعد علائم دختر با پسر فرق میکرد

خب غذاهایی ک عادی مصرف میکنید مثلا چیا هستن بعد علائم دختر با پسر فرق میکرد

مرغ ماهی سیب زمینی پیاز تخم مرغ برنج میوه. گوشت هم چون دوست ندارم خیلیییی کم. فقط میگم یکم لبنیات کم خوردم و زیاد اهل چای و ترشی هم نیستم

علایمم فرقش این بود که سر دخترم قیافم اصلا تغییر نکرد ولی سر پسرم از همون ماه اول دوم به شدتتتت ورم کردم. صورتم خیلی باد کرده بود

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
مرغ ماهی سیب زمینی پیاز تخم مرغ برنج میوه. گوشت هم چون دوست ندارم خیلیییی کم. فقط میگم یکم لبنیات کم ...

دعا کن برام حداقل پسر باشع

چجوری شدن ینی؟؟

ببینی یعنی زندگیشون با اینک رفاه مالی داره 

ولی طعم آرامش رو نمیچشند 

از بین بردن موجود زنده ای ک بخشیدنش از طرف خداست و مرگ و حی هم نزد اوست 

پس ما نباید مداخله کنیم ب نظرم .

ک این البته نظر شخصی منه .

شما هم بیشتر فکر کن 

شاید این نطفه ی پاک نقطه عطف زندگیتون بشه

من. فعلا بچه نمیخاستم بعدم ی دختر دارم میخاستم سر فرصت برم تحت نظر پسر باشه اما این ماه از بس ترشی و ...

خب حالا دو تا بشه سه تا چه مشکلی پیش میاد؟؟ بچه زیادتر باشه که خیلی بهتره بعدا بچه هات تنها و بی کس نمی مونن