2777
2789
عنوان

پنج هفته‌مه میخام بندازم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 58 پست

عزیزم سقط نکن ببین الان من باید رحم اجاره کنم دیروز تو همین سایت گفت ۳۰۰میلیون ماهی ۶ فقط رحم اجاره ای تخمک اهدایی که قیمت جدیدشو ندارم برای همین قیمتها قید بچه روبرای همیشه زدم چون نازام.وقتی خدا به همین راحتی بهت بچه داده چرا سقط 

🌱my peace is above everything

حالم بده بخدا اینوری نگو 

عزیزم از حقیقت که نمیشه فرار کرد.سهل انگاری کردین ولی حالا دیگه انداختنش خیلی وحشتناکه و بعدا پشیمون میشی

ان شاالله بدنیا میاد و با خودش کلی خوشی میاره 

یکار نکن اون دنیا حسرت بخوری. لطفا درموردش بخون

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از حقیقت که نمیشه فرار کرد.سهل انگاری کردین ولی حالا دیگه انداختنش خیلی وحشتناکه و بعدا پشیمون ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
جنبه اعتقادی داره خانومی  اما نن  عواقب کساییک اینکار رو کردن دیدم  سه نفر . ک همش ...

چجوری شدن ینی؟؟

تو رو خدا نکن اینکارو. ما داریم التماس خدا می کنیم بچه بده به یکی از عزیزانمون. نکن اینکارو. اون بچه قراره یه روزی نفس بکشه، حرف بزنه، راه بره، بهت بگه مامان، از ترسش از شوقش از ذوقش بپره بغل تو. نکن اینکارو

تو رو خدا نکن اینکارو. ما داریم التماس خدا می کنیم بچه بده به یکی از عزیزانمون. نکن اینکارو. اون بچه ...

😭😭😭😭😭