2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من

موقعه در اوردن قسمت شیار هارو کمی فشار بدید که مکش از بین بره بعد در بیاریدش

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

نم پس نمیده؟ از روز اول پری میذاری؟ 

به نظرت ارزش خرید داره؟ 

ببخشید سوالام زیاد☺️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 خداوند میفرماید من همدم قلب های شکسته هستم 🥺 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

عزیزم منم این ماه میخوام برم برای اولین بار کاپ بگیرم. 

میشه یکم توضیح بدی؟ اینکه چه مارکی بگیرم و نحوه ی استفاده ش چطوریه؟ یعنی اصلا هیچ نمی نمیده؟ نیاز نیست نوار بهداشتی هم استفاده کنم همزمان؟ 

قیمتشم لطفا بگو

همین کارو میکنم یه وقتایی که میره عقب از ادامش میکشم یه کم سر اون میترسم

خب بهتره که انگشتتونو بیشتر ببرین داخل چون کشیدنش اصلا خوب نیست 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
عزیزم منم این ماه میخوام برم برای اولین بار کاپ بگیرم.  میشه یکم توضیح بدی؟ اینکه چه مارکی بگی ...

نه خیلی عالیه من خیلی دوسش دارم شاید اوایل یکم سختت بشه گزاشتن و دراوردن ولی عادت میکنی و یاد میگیری دیگه خیلی خوب میشه برندهای مهتلف با قیمتای مختلف هست واسه من لونت ۶۰۰ ایناس الان ولی هرچقدر قیمتش باشه میارزه شک نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز