2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
فک میکنم صبح برای هفته اولیا باشه من سه هفته گذشته از رابطم عکس بیبی چکم گذاشتم نمیدونم چرا اونجور ا ...

اره بابا نشون میده..چون گفتی همه میگن صبح من علت حرفهای اونا روگفتم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنم صبح برای هفته اولیا باشه من سه هفته گذشته از رابطم عکس بیبی چکم گذاشتم نمیدونم چرا اونجور ا ...

سه هفته از رابطه یا از پری؟؟؟ الان متوجه متنت شدم..اگه از رابطه که معلوم الان نشون نمیده زود برای بی بی

عه!!!!من فک میکردم ی قطره......اما بیشتر ریختم حالا یکی دیگه میزارم 3قطره

روی خود بسته ش هم نوشته طریقه استفاده رو..

دوست داری مثبت باشه یامنفی؟

سه هفته از رابطه یا از پری؟؟؟ الان متوجه متنت شدم..اگه از رابطه که معلوم الان نشون نمیده زود برای بی ...

ببین من تاریخ عادتمو بر نمیدارم،نمیدونم دقیق چندم شدم ماه پیش یا هفدهم بود یا بیستو سوم،الان حدودا سه چهار هفته از رابطم میگذره

چندروز یبار گلاب ب روت اسهال داشتم صبح از خواب پا شدم دیدم مثل بارداری قبلیم یچیی توپ مانند درومده تو سینم شبم خیلی پاهام درد میکرد  یخورده دل پیچه بگیر ول کن دارم😂ترس از اینکه نکنه باردار شده باشمم دارم حالا اگه تلقینه یا هرچی نمیدونم 

اما سه هفته بعد از رابطه زود نیستا!!!!!بارداری اولم بعد اولین اقدام دو هفته طول کشید بیبی زدم مثبت شد گفتن زیر ده روز نشون نمیده

روی خود بسته ش هم نوشته طریقه استفاده رو.. دوست داری مثبت باشه یامنفی؟

دوس ندارم الان بیارم چون پسرم هنو دوسالش نشده سه ماه دیگه میشه

ولی بشمم ناراحت نمیشم شرایط خوبی دارم شوهرمم میخواد

دوس ندارم الان بیارم چون پسرم هنو دوسالش نشده سه ماه دیگه میشه ولی بشمم ناراحت نمیشم شرایط خوبی دار ...

ان شاء الله پس هستی و یک دختر خدا بهت بده جنست جور شده به قول معروف.. برای منم دعا کن منم نشم این ماه و یک دختر خدا بهم بده

ان شاء الله پس هستی و یک دختر خدا بهت بده جنست جور شده به قول معروف.. برای منم دعا کن منم نشم این ما ...

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد......میترسم دختر داشته باشم ولی😅دوس ندارم دختر داشته باشم چون فک میکنم از پس مسئولیتش بر نمیام 

ولی خیلی دوس دارم سه چهارتا بچه داشته باشم😂😂😂😂😂😂

سنم کمه ها22اما خب دیگه بیشتر از دوتا بچه سوژه میکنن ادمو😂😂😂

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد......میترسم دختر داشته باشم ولی😅دوس ندارم دختر داشته باشم چون فک میکنم از ...

وااای من ارزوی دختر دارم..این ماه اقدام کردم همش دارم دعا میکنم همین ماه نتیجه داده باشه و دختر هم باشه..  پسر دارم دلم دختر میخواد