2777
2789
به ازمایش کامل بده اول  شاید کمبود ویتامین داری یا تیرویید داری و‌خودت نمیدونی  اگر سالم ...

ازمایش دادم شنبه جوابش رو میگیرم طبقه بالای مادر شوهرم اینا هستم اونا هم بی تاثیر نیستن خیلی قر و فر دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمونی داشت لایکم کن 😐

من ویتامین ب خوردم 

گلاب و خیار بو میکردم 

یه لیوان آب میخورم سری 

سوره عصر میخونم . 

واقعا جواب داده 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نظرتون در مورد قرص اعصاب چیه ؟ وسواس هم هستم همش میترسم ایدز بگیرم

باید حتما وسواستو درمان کنی   چون عمرتو هدر میدی اینجوری  درمان وسواسم فقط با دارو هست

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

منم جاها شلوغ میرم اینطوری میشم:/واس همین دوست دارم اصلا بیرون نرم یا دنبال کاری میرم یه بار نشه عصابم نمیکشه دوباره برم دنبالش عصبی میشم

...What the fu                                                      
تراپیست آزمایش 

ممنون میشم گزارش بزنید ک تاپیکم پاک بشہ

بنویسید خودش خواستہ تاپیکش پاک بشہ ممنون ب نیتتون صلوات میفرستم،میخوام تاپیکم ک مخصوص ختم ھست اولین تاپیکم بشہ

حاجت داری ھم بیا توی تاپیک دومم ختم ھایی ک معجزہ میکنن گذاشتم التماس دعا

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11754270&slug=یکی-بیاد-نی-نی-یار-رو-تگ-کنہ-ممنونم&postId=304868823

ازمایش دادم شنبه جوابش رو میگیرم طبقه بالای مادر شوهرم اینا هستم اونا هم بی تاثیر نیستن خیلی قر و فر ...

من اینارو هم انجام میدم خیلی خوبه واقعا بچه ها کمتر دعوا میکنن و خودمو شوهرمم همین جور 

کارایی که بالا تر گفتم هم انجام میدم 👆❤️

مخصوص خانم هایی که دوست دارن سفرهای که برای عزیزانشون پهن میکنن نورانی وبا برکت باشه🌺❤️💙🩵💚😍👇

💟 به مواد غذایی که میخرید سوره کوثرو قدر بخونید تا برکتشون زیاد بشه.

💟 در حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم زدم بالای گازم تا یادم نره 

سوره ولعصر صبوری میاره 💕💕

💟اخر سر هم برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخوانید.

💟قبل از طبخ غذا نیت کنید که این غذا رو نذری درست می کنید.

💟میتونید هر روز هفته رو نذر امامی که اون روز متعلق به ایشونه بکنید. این طوری هم ثواب نذری دادن رو بردید هم هر روز خانوادتون غذای نذری می خورن.

💟اگر نیت کنید ثواب اين غذاي امروز نذر يكي از ائمه شود،آنوقت هم آشپزي برايت دلنشين تر است،هم اينكه خانواده هر روز سر سفره يكي از ائمه نشسته اند

.

💟ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید

💟هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحيم بگویید

💟اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید

💟هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن)

💟هنگام استفاده از آب صلوات بر پیامبر

(ص)بفرستید تا از شفاعتش بهرمند گردید واز اب حوض کوثر بنوشید

💟اگر از میوه و سبزیجات وگوشت استفاده می کنید بگویید اللهم اسئلک الجنه (از خدواند در خواست بهشت کنید)

💟هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید

💟هنگامی که کارهایتان به اتمام رسید شکر خدای رابجا آورید

💟واگر خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید

🌺با این کار همیشه در حال ذکرخداوند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد☺️🌺برای صحت وسلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان(عج) 🌺صلواتی 🌺بفرستیم

اللهم صل علی محمد وال محمد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡