2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب حمام رو تو تشت بریز تنظیم کن دماخونه تنظیم باشه اگه شیر خشک میخوره اماده کن براش میبری حمام اول بدنش رااب بریز و بشور بعد سرش را اب بریزوبشو بعضی بچه ها خیلی دوست دارن اب روی بدنشون بریزه بعدم یک خواب درست حسابی میره ولی شوهرت نیست کمک؟

من که خودم میبردم اما همیشه میگه اتفاقه یکی خونه باشه درقفل نشه تبگرمکن خاموش نشه ادم لیز نخوره 

خسته شدم از بس منت شوهر کشیدم تا بیاد برای ۵ دقه دل آدم خون میکنه

الان که هوا گرمه راحتتره 

زمستون رو‌ چی می گی وای وای 

من بچم زمستون دنیا اومد داستان بود حموم کردنش

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

چرا نشه 

لباساشو بذار کف حموم اگه خدایی نکرده سر خورد بیفته رو لباسا 

لباسای خودتو در نیار خمش کن رو دستت اول پشتشو بشور بعد برگردون شکم و پاهاشو بشور بعد دوباره خمش کن رو دستت سرشو بشور اروم اب بریز 

من خودم‌حموم میکردم‌پسرمو یه لگن اب مناسب پر کن دوشم‌رو اب باز بزاردحمومو گرم کن یه لباس زیرت بنداز یه لباس رو پاهات حوله رو هم‌ببر تو جایی اویز کن بشورش بعد بپیچش لای پتو بیارش تو مراقب باش سرنخوری سرشو تو حالت دمر بشور خواستی اب بریزی دستتو حاعل صورتش کن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

بچه رو از پشت کن و آب بریز سرش.. حجم ابی که میریزی کم باشه و سریع با دستت بکش تو صورتش که آب رد بشه. فقط از شامپو بچه استفاده کن و مواظب باش لیز نخوره.. یعنی حتما با یه دستت بگیرش و اون دست شامپویی نشه که لیز بخوره دورازجونش.. در کل خیلی مراقب باش

برو تو حمام یه لگن یا وان بچه بزار زیر دستت بچه رو بزار رو دستت به حالت دمر با یه کاسه هم آب بریز روش و لیف و شامپو بعد که پشتش رو شستی بزارش رو پاهات به حالت طاق باز این دفعه ولی سرش رو بالاتر بگیر این دفعه جلوش رو بشور گوشهاش هم آخر حمام با دهنت میک بزن آب اگه رفته دربیاد 

قبل حموم حوله و پوشک و لباس رو آماده کن حتی آب رو گرم کن وان حموم بچت رو هم بزار زیرش یه کاسه حموم شامپو و... اینارم بزار جلو دستت بچه رو بگیر بغلت حمومش بده هواست خیلی جمع باشه از دستت لیز نخوره

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.