2777
2789
مالش بدم‌خوبه یعنی یبوستم‌خوب میشه بخدا دیگه خسته شدم‌ورم‌معده جدا یبوستم‌جدا از بعد زایمان‌کلا حال ...

من از وقتی این کارو میکنم بیشتر میرم دستشویی خیلی تاثیر داره البته اگه مشکلی نداری انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم‌نکن مشکل دیگه ای باشه 

نترس...اما یبوستتو جدی بگیر و درمانش کن

باهمین راهکارهای ساده که بهت گفتم خوب میشی مطمئن باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چن وقت خوردم خوب بود ترک کردم بازم یبوستم 

همیشه بایدبخوری و رعایت کنی تا ولش کنی همون اش و همون کاسه هست واقعا صبوری زیادی میخادتامیتونی از چیزای چرب تند سرد سفت مخصوصا اب یخ پرهیزکن

هفت ماهه چرا اخه خوب نمیشم 

خوب میشی گلم

استرس نداشته باش و ب تغذیه ت بیشتر اهمیت بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوب میشی گلم استرس نداشته باش و ب تغذیه ت بیشتر اهمیت بده

هر روز مدفوع دارم ولی بازم‌ ببخشید مغذرت میخام خشکه این یعنی یبوست یا هرکی که چن وقت مدفوع نکن میگن یبوست

هر روز مدفوع دارم ولی بازم‌ ببخشید مغذرت میخام خشکه این یعنی یبوست یا هرکی که چن وقت مدفوع نکن میگن ...

بازم خوبه هر روز دفع مزاج داری

من گاهی به ۵روز هم میکشید و آخرشم دچارهمروئید شدم

اب جوشیده سرد شده بخور 

۵ روز مدفوع نداشتی یا نمیتونستی مدفوع کنی 

نداشتم...

تنبلی روده داشتم

الان خیلی بهترم 

تا ببینم اذیت میشم سبزی و مایعات و میوه بیشتر میخورم