2777
2789
پدر من ۷ ماهه پیش برداشت، ودر کولونوسکوپی روده ش پاره شد کولوستومی شد الانم جراحی کردیم کیسه رو بردا ...

عزیزم. میدونم چقدر سخته. خیلی ناراحت شدم از شنیدنش امیدوارم حالشون خوب باشه. میتونم بپرسم چندتا پولیپ داشتن و از چه نوعی بودن؟ پیش چه دکتری اینکارو کردین؟ من خودم خوندم بعد از برداشتن پولیپ امکان سوراخ شدن perforation روده بزرگ هست به دکتر گفتم گفت ما جوری انجام میدیم که این اتفاقا نیفته. پس اینجور که شما میگی احتمالش خیلی زیاده درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم. میدونم چقدر سخته. خیلی ناراحت شدم از شنیدنش امیدوارم حالشون خوب باشه. میتونم بپرسم چندتا پولی ...

پولیپ پدرم از نوع دیسپلازی بود . و دوتا پولیپ داشتن

بهتون پیشنهاد میدم حتما حتما پیش جراح کلورکتال کولونوسکوپی کنین پیش فوق گوارش نرین . واقعا برداشت پولیپ با کولونوسکوپی کار جراح هست نه فوق گوارش

پولیپ پدرم از نوع دیسپلازی بود . و دوتا پولیپ داشتن بهتون پیشنهاد میدم حتما حتما پیش جراح کلورکتال ...

خیلی ممنونم از راهنمائیتون. دکتر خاصی با توجه به تجربه تون میشناسین که نام ببرین؟

من جراحی برداشتن پولیپ روده پیش اقای دکتر محمدرضا عباسی انجام دادم و در کل جراحی خوبی بود و کاملا راضی بودم. ایشون فوق تخصص گوارش دارن و واقعا اطلاعاتشون کامل هست. آدرس سایت و شماره تماسشونو برات میزارم حتما بهشون مراجعه کن کارشون حرف نداره.

آدرس سایت: https://dr-abbasi.net/

شماره تماس: 09903741900
021-88211301

پولیپ پدرم از نوع دیسپلازی بود . و دوتا پولیپ داشتنبهتون پیشنهاد میدم حتما حتما پیش جراح کلورکتال کو ...

پس از قرار دادن اندولپ پولیپکتومی کامل داغ توسط snare انجام شد

عزیزم سلام اینو داخل جواب آزمایش پدرم زدن لطف میکنید بگید یعنی چی؟ یعنی پلیپی که داشته رو برداشتن با کولونوسکوپی؟ 

پدر من ۷ ماهه پیش برداشت، ودر کولونوسکوپی روده ش پاره شد کولوستومی شد الانم جراحی کردیم کیسه رو بردا ...

علایمشون چی بود؟ میشه بگین منم ۲ هفته بعدش درد و یبوست شدید دارم