2777
2789

سلام دوستان

جدیدا یه تریپی مد شده توی سایت که یه عده مثلا خیلی فکر میکنن به بلوغ فکری رسیدن سریع میان مینویسن ک چرا میگید طلاق بگیره؟؟ چمیدونم شماها فکر درست ندارید و....🤔🤔🤔🤔🤔🤔

❌️❌️ طرف توی تاپیک پر بازدید راست یا دروغ نوشته شوهرم اومده دوربین نصب کرده کل خونه که منو انلاین ببینه 

بعد کتکمم میزنه همش جلو دخترم

❌️طرف نوشته چرااااا آمار طلاقو شما میبرید بالا😳😳

امار طلاق به خاطر شما رفته بالا سر هر چیزی میگید طلاق بگیر😳😳😳😳

سر هرررررررررررررر چیزی؟؟؟؟؟؟؟

خب تو بمون توی زندگی رنگ قهوه اییت ک بردگی کن

دلیل بر اینه بقیه هم برده باشن؟؟؟

یعنی دوربین گذاشتن توی خونه و مدام کتک خوردن

هرررر چیزیه که طرف طلاق نگیره!؟؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شما موافقم 

تو این موارد طرف اگه امکام طلاق داره نباید درنگ کنه

فقط برای کوچکترین چیزها نباید طلاق گرفت به نظرم باید برای درست شدن تلاش کرد ولی این چیزی که میگی کوچیک نیست

کتک خوردن پشت سرهم کوچیک نیست

برای یه سری مسایل واقعا الکی اسم طلاق و میارن 

ولی خب در خصوص کتک خوردن و خیانت و همون دوربین و این چیزها برای طلاق باید فکر کرد روش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

طرف اگر استقلال مالی و پشتوانه داشته باشه تو همچین زندگی نمیمونه پس قطعا نمیتونه جدا بشه اومده درد و دل کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونایی ک اینو میگن زنای تو سری خورن از شوهر مادرشوهر همههه تو سری میخورن بمیرن بهتره بنظرم

دقیقا 

جالبه به فکر نمیوفتن ک زندگیشون بده

فک میکنن بقیه هم باید عین خودشون زندگی کنن

اون آدما اگر تو شرایط اون خانوم بودن خودشون هزارباره زودتر طلاقشونو گرفته بودن...احساس میکنن خیلی میفهمن...اما دردی ک اون زن میکشه اصلا قابل توصیف نیست چون مامان منم شرایط همینو داشته و پدرم راننده جاده بوده و در خونه همش قفل بوده 

اما مادرم سوخت و ساخت اما الان پشیمونه

مگه یه آدم چقدر عمر میکنه؟؟؟

عزیزم به خاطر این میگن که شاید یک درصد راه هایی باشه بشه اون زندگی رو اصلاح کرد یا اینکه شاید اون خانوم داره میگه و تعریف میکنه که راه برگشت نداره من خودم از همون دسته هستم با مشقت زیاد فعلا جدا نشدم بالاخره فکر یه چیزایی رو کردم که مجبورم بمونم الان خیلیا به من میگن عقل تو کلت نیست ولی خوب وقتی ۶ ماه خونه پدرم بودم اونا کجا بودن جوابگوم باشن

من جای این زنه بودم میرفتم جلو دوربین وایستادم پشتم میکردم بهش شلوارم بخشید در میاوردم میگفتم بیا الان دیدی دارم لباس عوض میکنم تو آمار دفترت یادداشتش کن 

با ساعت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اونایی ک اینو میگن زنای تو سری خورن از شوهر مادرشوهر همههه تو سری میخورن بمیرن بهتره بنظرم

خیلی راحت این حرفا رو میزنی.اینگار تو این جامعه نبودی ن کار هست ن رفاه ن پشتیبان کلی هم مطلقه ها میفتن ب جون متاهل ها .بمیرن فکر درستی نیست تلاش کنن زندگیشونو بسازن درست نشد طلاق بگیرن شماها نفستون از جای گرم بلند میشه همین درک ندارین فقط زبونین.

باید با سیاست درستش کنه شوهرشو🤣🤣🤣🤣

دقیقاااا😂😂😂😂😂

شوهر خل و چل و روانیشو با سیاست درست کنه

این کیس رو توی تیمارستانم نمیتونن درمان کنن

حالا اینجوریم تند نگو 

طرف بچه داره نمیتونه نه خرجشو بده نه ولش کنه بره نه بهش میدن ببرنش خودشو پاسوز میکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋