2821
2789
عنوان

مسکن ملی

685 بازدید | 33 پست

یکی از اقوام می‌خواد مسکن ملی ثبت نام کنه،گفتند سه تا ۷۰ میلیون باید بدید،فکر کنم با فاصله چند ماه باید این پول رو واریز کنند.به نظرم اونایی که خونه ندارند ثبت نام کنند.ما هم چند سال پیش مسکن مهر ثبت نام کردیم جایگزین دو نفر انصرافی شدیم و خونه رو زود تحویل دادند ولی واسه خواهرم رو یه دهه طول کشید دادند تازه امسال تحویل دادند و دادیم مستاجر ،خونه خودمون هم چند سال مستاجر بود،الان خودمون ساکن هستیم و فقط سیصد و خورده‌ای پول قسط میدیم و از مستاجری راحت شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا قسط دادنش ضامن میخاد؟ خیلی دوست دارم بنویسم میترسم تا ده سال دیگم ندن 

واسه ما بابام ثبت نام کرد فقظ مادرم به عنوان ضامن امضا داد دیگه ضامن دیگه‌ای نخواست واسه خونه خودمون دو نفر انصراف دادند ما رو جایگزین یکی از اون دو نفر کردند و ۲ ساله خونه رو تحویل داد ولی برای خواهرم ۱۲سال طول کشید امسال تحویل دادند و الان دادیم مستاجر

خونه نباید به اسم باشه درسته؟ چندتا ۷۰تومن میخواد و چندماه یکبار؟

بله نباید خونه به اسم داشته باشید،دقیقش رو نمی دونم ولی فکر کنم گفتند سه تا ۷۰ تومن به فاصله زمانی چند ماهه

بله نباید خونه به اسم داشته باشید،دقیقش رو نمی دونم ولی فکر کنم گفتند سه تا ۷۰ تومن به فاصله زمانی چ ...

شوهرم به اسمشه من نمیتونم بنویسم؟ 

دردم از یار است و درمان نیز هم
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز