2777
2789
عنوان

مال شوهرم....

872 بازدید | 9 پست

تحرک اسپرم شوهرم رو ۱۲ و نیم هست دکتر گفته باید بالای ۴۰ باشه که بتونه بارور کنه ...ممکنه اصلا بالا نیاد؟😭کسی بوده شوهرش مثل شوهر من باشه و طبیعی باردار شده تو رو قران راهنمایی کنید بگید چکار کنیم 

در من امیدیست می آید و میرود ، ولی هرگز نمیگویمش بِدرود🌱♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دارو رفع میشه ویتامین ای براش عالیه

داره میخوره ...چند ماه طول میکشه؟ الان ویتامین e و زینک پلاس نمیدونم چی چی میخوره

داره میخوره ...چند ماه طول میکشه؟ الان ویتامین e و زینک پلاس نمیدونم چی چی میخوره

اگر زیر نظر دکتری ک حله شوهرت قلیون و مشروب و سیگلر استفاده نکنه ک خیلی تاثیر داره تو تحرک اسپرم..

شوهر من خیلیییی تحرکش کم بود بعد ۶ماه دوباره آز داد اوکی بود

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
اگر زیر نظر دکتری ک حله شوهرت قلیون و مشروب و سیگلر استفاده نکنه ک خیلی تاثیر داره تو تحرک اسپرم.. ...

وای این سیگار و مشروب استفاده نمیکنه ولی مدام قلیون میکشه حداقل روزی ۲ بار نمیتونه هم ترک کنه معتادشه خیلی سعی کرده ولی سر درد گرفته اخلاقش بد شده 😭 تحرک اسپرم شوهر شما رو چند بود؟

وای این سیگار و مشروب استفاده نمیکنه ولی مدام قلیون میکشه حداقل روزی ۲ بار نمیتونه هم ترک کنه معتادش ...

شوهر منم مشروب و سیگار استفاده نمیورد اما عاشق قلیونه...

همین قلیون خیلییییی بده و تاثیر بدی رو تحرک اسپرم میزاره

شوهر من تفریحی دوهفتع یبار یا ناهی یبار میکشید اینهمه اثیر داشت...البته کارش هم پر استرسه

بهش بگو اگر بچه میخای باید بزاریش کنار بترسونش ک دکتر گفته بخاطر دوده شوهرته ک بچه دار نمیشید...

نمیدونم تحرکش چند بود اما تعدادشم کم بود😬

بنظر ۲۰ نوشته بود

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
شوهر منم مشروب و سیگار استفاده نمیورد اما عاشق قلیونه... همین قلیون خیلییییی بده و تاثیر بدی رو تحر ...

نه این اصلا به هیچ وجه نمیتونه کنار بزاره