2777
2789
عنوان

سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه شما چی بود؟؟

من با پسرفامیلا و زنش رفتیم این پسر اینقد عصبی و بد دهنه و کمبود فرهنگ داره خاله زنک نه راضی میشه بره جای تفریحی نه راضی میشه زنشو کمک کنه بچه رو بگیره سر کوچیک ترین چیز باهم دعوا میکردن شکاک و بد دل هست حرمت نگه نمیداشت مثلا مامانم فشار داره بخاطر هر دعواشون حالش بد میشد… منم باهاش بحثم شد شستمش اما همچین ادمی با این خصلتا حتی اگه صدبار دعواش کنی فایده نداره فقط باید پشت دستو داغ کنی و هیچ موقع باهاش بیرون نری و نزدیکش نشی قحطی آدم نیست که…واقعا گفتن آدمارو تو سفر میشه

من با پسرفامیلا و زنش رفتیم این پسر اینقد عصبی و بد دهنه و کمبود فرهنگ داره خاله زنک نه راضی می ...

میدونی بديش اینجاش ک وقت گذاشتی ،هزینه کردی ک بری سفر بهت خوش بگذره،،آخر سر یه نادون کل برنامه رو خراب میکنه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میدونی بديش اینجاش ک وقت گذاشتی ،هزینه کردی ک بری سفر بهت خوش بگذره،،آخر سر یه نادون کل برنامه رو خر ...

دقیقا سر یه آدم بی تربیت که با ۲۵ سال سن دیپلم نداره پس مسلمه اینجور بی فرهنگ دربیاد ولی همین که زیارت کردم و از غذای امام رضا خوردم برام کافیه

دقیقا سر یه آدم بی تربیت که با ۲۵ سال سن دیپلم نداره پس مسلمه اینجور بی فرهنگ دربیاد ولی ه ...

باز خدا رو شکر،ک یه چیز مثبتی داشته سفرتون،واسه من ۳روز گند بود....

کلا از هر سفری متنفر شدم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️