2777
2789
عنوان

سفر

146 بازدید | 20 پست

از خاطرات بدتون تو سفر با بدترین همسفر تعریف کنید..!!

وقتی دیدین طرف بد مسافرته بهش متلک انداختین و دعوا کردین یا کنار اومدین و دیگه هیچ جایی باهاش نرفتین..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با داداشم اینا میریم مسافرت،(جا از ما بود)هر کس با ماشین خودش،زن داداشم همش تو قیافه بود موقع کار میگفت سرم درد میکنه موقع خوردن اولین نفر سر سفره بود،شوهرمم همه کارا رو از من میخواست،هر چی زن داداشم میگفت کسی بش نه نمی‌گفت همه مثل🐐دنبالش راه میرفتن،با شوهرم دعوایی کردم...و برگشتیم...زن داداشم انقدر خوشحال شد..

شوهر احمقم فقط عاشق خودنمایی

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

خاطره همسفر بد ندارم

ولی بدترین سفر زندگیم وقتی بود که رفته بودیم شمال، تو جاده و ترافیک جاده چالوس، خبر فوت یکی از بستگانم رو دادن

به خاطر ترافیک هم قفل شده بود مسیر

اینقدر تجربه بدی بود که به خاطرش اسم شمال میاد تنم میلرزه، دوس ندارم تا اخر عمرم برم اونجا

با داداشم اینا میریم مسافرت،(جا از ما بود)هر کس با ماشین خودش،زن داداشم همش تو قیافه بود موقع کار می ...

اونای که تو مسافرت قیافه میگیرن اما وقتی برمیگردن خونه اوکی میشن خیلی رو‌مخن هنوز دلیلشو نفهمیدم چیه

اونای که تو مسافرت قیافه میگیرن اما وقتی برمیگردن خونه اوکی میشن خیلی رو‌مخن هنوز دلیلشو نفهمیدم چیه

خیییلی مثل یه گاو می‌خورد ولی هی قیافه میگرفت فک کن حتی حاضر نبود کنارمون بشینه...

البته بیشتر تقصیر همسرم بود،،چون اگه اون با من بود آنقدر اذیت نمی‌شدم.. 

خیییلی مثل یه گاو می‌خورد ولی هی قیافه میگرفت فک کن حتی حاضر نبود کنارمون بشینه...

البته بیشتر تقصیر همسرم بود،،چون اگه اون با من بود آنقدر اذیت نمی‌شدم.. 

نه دیگه پشت دستمو داغ کردم...

منم دیروز از مسافرت برگشتم پشت پامو هم داغ کردم اگه باهاشون برم تمام . بنظرتون اگه یک روزی اون ریختشو دیدم بهش تیکه بندازم که چقد آدم بدی بود یا بیخیال بشم؟

منم دیروز از مسافرت برگشتم پشت پامو هم داغ کردم اگه باهاشون برم تمام . بنظرتون اگه یک روزی اون ریختش ...

من ک دیکه اصلا تحویلش نگرفتم...قشنگ تا می اومد خودمو با گوشی یا دخترام مشغول میکردم..

فهمید ک رو شده واسم ،میرم خونه ی مامانم نمیاد دیگه.