2777
2789

دوتا سوال داشتم

اول اینکه‌بنظرتون‌ناهار خیلیییی آسون و فوری چی‌میتونم بذارم؟

دوم اینکه من ۱۶‌هفتمه‌ ولی همچنان حالم خرابه بدن درد و‌تهوع

ی‌دردی‌ هم ک‌این‌هفته سراغم اومده خیلی عذر میخوام‌ولی اینکه وقتی حالم‌خراب‌میشه‌و‌با عرض‌کلی‌معذرت‌بالا میارم‌ فشاری ک وارد‌میشه‌ ب ترکی‌میشه قاچیردیرام حالا نزدیکترین جمله فارسیش میشه بی اختیاری ادرار میگیرم و. یکمی شورتمم کثیف میشه

طبیعیه؟

من واقعا دارم‌میمیرم🥲

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

من هفته ۱۹هستم ،لیمو کوچولوم لگد میزنه و من همچنان تهوع دارم

بله من از بس زور میزدم که بالا بیارم ترشح  ازم دفع میشد 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای ساده سعی کن ناگت و سوسیس کنسرو ها رو‌اصلا نخوری

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
من هفته ۱۹هستم ،لیمو کوچولوم لگد میزنه و من همچنان تهوع دارم بله من از بس زور میزدم که بالا بیار ...

پس‌کی‌این‌تهوع درست‌میشه😓😭

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
عزیزم کسی نیست براتون غذا درست کنه یا بخرید

الان بعد مدتها مجبورم خودم درست کنم ۱۶ هفتس یا مامانم درست میکنه یا از بیرون‌میگیریم

میفهممت عزیزم

چون خودم دوماه تمام نه میتونستم غذا بخورم نه،بخوابم. خیلی،سخته

همسرت نمی تونه غذا درست کنه؟ کسی،کمکی نداری؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
پس‌کی‌این‌تهوع درست‌میشه😓😭

باهاش کنار بیا و محلش نده و غذاتو بخور

باورکن من هرروز ارزو‌مرگمو میکردم فقط خدا میدونه ،،سوزش معده شدید تهوع استفراغ ،اتیش تو دل و جیگرم بود،،قرص جپاب نمیداد برام،حالا از این هفته قرص دمیترون یکم جواب میده

بگو فعلا مادری کسی،فامیلی برات آشپزی کنه  یا غذا از بیرون بگیر، سخته وقتی حالت بده

بعد ۱۶‌هفته اولین باره محبورم درست کنم همه فک‌میکنن بهونه میارم

آره طبیعه من تا آخر بارداریم همش بالا میاوردم ونمیتونستم ادرارمو نگه دارم مخصوصا موقعه خندیدن

خیلی بده ک😰😭

باهاش کنار بیا و محلش نده و غذاتو بخور باورکن من هرروز ارزو‌مرگمو میکردم فقط خدا میدونه ،،سوزش م ...

منم تا ۱۲ هفته دمیترون جواب میداد

الان نه قرصش نه آمپولش اثر نمیذاره

سوزش معده منم دارم عذابم میده☹️

باشه عزیزم ممنون