2777
2789
عنوان

همسر ساکت

415 بازدید | 18 پست

سلام. امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.

همسر من خدا رو شکر خیلی خوبه ولی بعضی وقتا که از هم ناراحت میشیم یه جوری میشه. منم خیلی زودرنج و دل نازکم نمیتونم رفتاراشو تحمل کنم فقط میریزم تو خودم. یه اخلاق بدی هم که دارم وقتی ناراحت میشم باهاش قهر میکنم کلا اصلا انگار تو خونه نیست بهش بی‌توجهی میکنم. خودم خیلی اذیت میشما ولی دست خودم نیست. اونم اینجور وقتا مثل من میشه. ساکت و بی توجه. نمیدونم چی کار کنم. روانشناس درست درمون هم تو شهرمون نمیشناسم باهاش حرف بزنم. باز فکرم به شما رسید. اگر راهکاری دارین بهم بگین لطفا

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

وقتی ناراحت شدی بهش بگو 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن قهر نکنی منم تقریبا مثل توام ولی آخرش اون میاد معذرت میخواد ی بار که ناراحت شدی بهش بگو در مو ...

جدیدا بهش میگم ولی انگار بدتر میشه. انگار باهام لج میکنه. 

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

یه چیزیم هست خیلی ساکته. من خودم خیلی شلوغ و پرحرفم ولی اون خیلی ساکته. دوست دارم از سر کار که میاد باهام حرف بزنه از روزش بگه. مثلا میگم چه خبر فقط میگه هیچی. من دوست دارم باهام حرف بزنه ولی اون نه. جدیدا خیلی احساس تنهایی میکنم. احساس میکنم دیگه دوسم نداره 🥺

یه چیزیم هست خیلی ساکته. من خودم خیلی شلوغ و پرحرفم ولی اون خیلی ساکته. دوست دارم از سر کار که میاد ...

دقیقا مشکل بابام و مامانم 

مامان من ی خانم بسیار برون‌گرا و پرحرف بابام درون‌گرا و کم حرف 

هروقت بابام از سرکار میاد مامانم توقع داره از روزمرگیش بگه چه اتفاقی افتاد و....

ولی بابام اصلا از حرف زدن خوشش نمیاد و درست جواب نمیده برای همین بحث و دلخوری پیش میاد

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
دقیقا مشکل بابام و مامانم  مامان من ی خانم بسیار برون‌گرا و پرحرف بابام درون‌گرا و کم حرف  ...

من اینجور وقتا فکر میکنم دیگه منو دوست نداره 🥺

من اینجور وقتا فکر میکنم دیگه منو دوست نداره 🥺

نه اینطور نیست مردهای درون‌گرا اصولا کم حرف هستن و نمی تونن ابراز احساسات کنن ولی اکثرا توی عمل نشون میدن 

اینطوری که میکنین بیشتر بحث و دلخوری پیش میاد مثل مامان و بابای من 

بابای من خیلی ساکته و اصلا ابراز احساسات نداره ولی توی عمل نشون میده دوست داشتنش رو 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
نه اینطور نیست مردهای درون‌گرا اصولا کم حرف هستن و نمی تونن ابراز احساسات کنن ولی اکثرا توی عمل نشون ...

آره همسر منم دقیقا همینطوره ولی منم نیاز دارم به حرفاش

یه مشکل دیگه هم داریم. همسر من خیلی حیوونا رو دوست داره. پرنده داشتیم الان مردن. بعد رفت یه آکواریوم بزرگ خرید. برای اونم فقط دوست داره خرج کنه. چیزای بیخود. بهش میگم بیا پول پس انداز کنیم. میگه یه ذره پول به چه درد میخوره. بهش گفتم بیا حقوقتو بده به من من بهتر مدیریت میکنم. تو ولخرجی. میگه آدم کارتشو میده دست زنش. اونروزم دوباره رفته ماهی خریده. میگم چند خریدی جواب نداد منو پبچوند. منم باز باهاش قهر کردم حرف نزدم. به نظرتون تقصیر منه؟ رفتار درست چیه؟

سنت شاید کمه

شایدم بلد نیستی مهارت های ارتباطی رو

کتاب زیاااااد بخون

مخصوصا در مورد ارتباط (نه فقط لزوما ازدواج و ارتباط با همسر)

چون قهر کردن راه حل درستی نیست

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

آره همسر منم دقیقا همینطوره ولی منم نیاز دارم به حرفاش

مامان من دقیقا مثل شماست 

الان خیلی با بابام صحبت کرده کمی بهتر شده 

به جای صحبت با بابام بیشتر با دایی هام صحبت میکنه

یه مشکل دیگه هم داریم. همسر من خیلی حیوونا رو دوست داره. پرنده داشتیم الان مردن. بعد رفت یه آکواریوم ...

آکواریوم اگر برق قطع بشه می میرن همشون و خیلی دردناکه 

و خرجشم خیلی زیاده

پرنده هم آسم میاره اگر مشکل ریوی دارید نباید داشته باشید

بهش بگو یه حیوون دیگه انتخاب کنه 

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴