emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 عنوان منفی× 62 بازدید | 19 پست چی باعث حال بد این روزاتونه؟خودم (سردرگم بودنم درباره آینده ام) من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1402/05/19 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 https://uupload.ir/view/img_20230801_124129_119_ofs0.mp4/این باعث حال بد روزامه🚶🏻♀️🙂💔 قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
ارملیسس عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4720 افسردگی بی دلیل پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 https://uupload.ir/view/img_20230801_124129_119_ofs0.mp4/ این باعث حال بد روزامه🚶🏻♀️🙂💔 چی از این بدتر واقعا🥲قوی بمون امیدوارم حالت خوب بشه♡ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 افسردگی بی دلیل چرا بی دلیله؟بگرد دنبال دلیلشاحتمالا دلیلش خودتی(اینکه داری زندگیو برای خودت سخت میگیری)باید خودت خودتو نجات بدی💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 چی از این بدتر واقعا🥲 قوی بمون امیدوارم حالت خوب بشه♡ هعی ، چی بگم ، خودکشی ام کردم ک ناموفق بوده ، سعی ما میکنم قوی بمونم ولی واقعا گاهی اوقات آدم خسته میشه قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
ارملیسس عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4720 چرا بی دلیله؟ بگرد دنبال دلیلش احتمالا دلیلش خودتی(اینکه داری زندگیو برای خودت سخت میگیری) باید خ ... لاقل بهتر چند وقت پیش شدم حال تایپ کردن ندارم حال هیچی ندارم پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4720 هعی ، چی بگم ، خودکشی ام کردم ک ناموفق بوده ، سعی ما میکنم قوی بمونم ولی واقعا گاهی اوقات آدم خسته م ... هی منم خود کشی ناموفق داشتم بعدشم پشیمون شدم فعلا دارم خودمو قوی میکنم پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 هعی ، چی بگم ، خودکشی ام کردم ک ناموفق بوده ، سعی ما میکنم قوی بمونم ولی واقعا گاهی اوقات آدم خسته م ... هیچوقت ب خودکشی فکرم نکن چه برسه ب اینکه انجامش دادیدرسته آدم از قوی بودن خسته میشهاز زندگیولی خودت شرایطو تغییر بدهاین زندگی توعه که فقط یبار داریش♡ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 لاقل بهتر چند وقت پیش شدم حال تایپ کردن ندارم حال هیچی ندارم خوبه که بهتریاشکالی نداره به خودت زمان بدی♡ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 هی منم خود کشی ناموفق داشتم بعدشم پشیمون شدم فعلا دارم خودمو قوی میکنم میتونم بپرسم چیجوری خودتا قوی نگه داشتی؟ و اینکه چرا پشیمون شدی؟ قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 هیچوقت ب خودکشی فکرم نکن چه برسه ب اینکه انجامش دادی درسته آدم از قوی بودن خسته میشه از زندگی ولی ... میشه برام دعا کنی؟🫂♥️ قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 هی منم خود کشی ناموفق داشتم بعدشم پشیمون شدم فعلا دارم خودمو قوی میکنم درست ترین کارو الان انجام میدیامیدوارم بهترین خودت رو نشون خودت بدی💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 میشه برام دعا کنی؟🫂♥️ هممم🥲💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 منمسر در گمم راجب آیندم اینکه قراره چی بشه؛) مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***