2821
2789

https://uupload.ir/view/img_20230801_124129_119_ofs0.mp4/

این باعث حال بد روزامه🚶🏻‍♀️🙂💔

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی از این بدتر واقعا🥲 قوی بمون امیدوارم حالت خوب بشه♡

هعی ، چی بگم ، خودکشی ام کردم ک ناموفق بوده ، سعی ما میکنم قوی بمونم ولی واقعا گاهی اوقات آدم خسته میشه

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
چرا بی دلیله؟ بگرد دنبال دلیلش احتمالا دلیلش خودتی(اینکه داری زندگیو برای خودت سخت میگیری) باید خ ...

لاقل بهتر چند وقت پیش شدم  

حال تایپ کردن ندارم حال هیچی ندارم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

هعی ، چی بگم ، خودکشی ام کردم ک ناموفق بوده ، سعی ما میکنم قوی بمونم ولی واقعا گاهی اوقات آدم خسته م ...

هی منم خود کشی ناموفق داشتم بعدشم پشیمون شدم فعلا دارم خودمو قوی میکنم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

هعی ، چی بگم ، خودکشی ام کردم ک ناموفق بوده ، سعی ما میکنم قوی بمونم ولی واقعا گاهی اوقات آدم خسته م ...

هیچوقت ب خودکشی فکرم نکن چه برسه ب اینکه انجامش دادی

درسته آدم از قوی بودن خسته میشه

از زندگی

ولی خودت شرایطو تغییر بده

این زندگی توعه که فقط یبار داریش♡

Keep swimming🪸🐛

میتونم بپرسم چیجوری خودتا قوی نگه داشتی؟ و اینکه چرا پشیمون شدی؟

هیچوقت ب خودکشی فکرم نکن چه برسه ب اینکه انجامش دادی درسته آدم از قوی بودن خسته میشه از زندگی ولی ...

میشه برام دعا کنی؟🫂♥️

درست ترین کارو الان انجام میدی

امیدوارم بهترین خودت رو نشون خودت بدی💙

Keep swimming🪸🐛

2824
2823
2791
2779
2792