2821
2789
عنوان

خیلی لاغرمم

64 بازدید | 11 پست

۴۳ کیلوام قدم ۱۵۸ 

پاهام و دستام وحشتناک لاغره 

جرات نمیکنم هیچی بخورم ژن مسخرم جوریه ک سریییع میره تو شکم و پهلوم چربی

چیکار کنم چی بخورم شکم پهلو نیارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی لاغر نیستی که ،از شما لاغر تر دوربرمون هست وقتی لباس تنگ میپوشن آدم غش میکنه برای اندامشون.

خیلی قیافت خوشگله ولی سعی کن تا 55 برسی هنوز بهتره

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

۵۵ واسه قد ۱۵۸ زیاد نیس؟

عزیزم بستگی به ژنت داره ،بعضی ها چاق میشن فقط توی با سن و پاهاشون میره و خیلی خوشگل میشن ولی بعضی ها اگه یه کیلو چاق شن میره تو شکم شون و خیلی بده.

بنظر من ۵۵ برا قد شما یه قیافه توپر میشه،خیلیم خوبه فقط اگر شکم نیاری البته چون ورزش میری نمیاری خیالت راحت.

اگر قیافه های لاغر دوست داری باید کمتر مثلا ۵۰ اینا باشی .من خودم توپر خیلی دوس دارم هر لباسی بهشون میاد

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...