من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
تا پونزدهم میاد این هفته ساعت دو میاد چار میاد شش میاد فردا پس فردا ادمو دیوونه میکنن
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
هرسال همینه وضعشون تا پونزدهم میاد این هفته ساعت دو میاد چار میاد شش میاد فردا پس فردا ...
اینم شانس ماس هر چی بدبختی بود امسال سرمون در آوردن
🥲سایتی که رتبه هارو میذارن بمنم میدید میزنم نمیارهههه
سنجش
اینم شانس ماس هر چی بدبختی بود امسال سرمون در آوردن
نه والا من ۱۴۰۰ و ۹۹ کنکور دادم جفتش همین داستان بود سال ۹۹ که هی تایم خود کنکورو عقب جلو میکردن
اخرشم جوابا وقتی اومد که خواب بودیم😐😂💔
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤