2789
عنوان

فرزندخواندگی

1928 بازدید | 74 پست

سلام دوستان

من یه دختر ۶ ساله دارم که ۴ سال انتظار کشیدم تا خدا با معجزه به طور طبیعی  بهمون هدیه دادش قبلش آی یو آی و آی وی اف و خلاصه هر کاری که می‌شد انجام دادیم و نشد  الان هم حدود ۲ ساله که اقدام کردم و باردار شدم ولی متاسفانه تو ۷ هفته سقط شد حالا با همسرم تصمیم داریم از شیرخوارگاه فرزند بگیریم به نظرتون تصمیم درستیه؟ کسی از شما یا نزدیکان تجربه چنین کاری رو داشته؟ 

به نظرتون آدم میتونه نثل بچه خودش دوستش داشته باشه؟

از لحاظ محرمیت چجوریه؟ آیا به من یا همسرم محرم هستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟از مردم اینجا نپرس خودت با همسرت برید مشاوره برای محرم بودن هم اعتقاد دینی خودتو از مرجعت بپرس

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

اره میشه

ولی از لحاظ محرم بود سه تا شرایط داره هر کدوم یکی از اینا انجام بدی محرم میشه

کلا یکم پیچیده اس ، خودت جستجو کن بخون

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .

محرم که نیست ولی اگه پسر باشه و شیر خوار ،خواهر زاده یا برادر زاده خودت بهش شیر بده ،شما میشه همه یا خالش و اگه دختر باشه خواهر زاده و برادر زاده شوهرت بهش شیر بدن شوهرت میشه عمو داییش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

فکر نکنم بهتون بدن چون بچه دارین و فکر کنم اگر هم بدن یک بچه معلوم هرچند کم بهتون بدن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

باید آدم خیلی خیلی خیلی دلرحم و مهربونی باشی من که حقیقتا نمیتونم بچه یکی دیگه رو مثل بچه های خودم ...

بله و عاشق بچه .

منم نمیتونم .شاید وقتی نوزاد باشه عاشقش باشم ولی نمی‌دونم بزرگتر که شد ،رفتارهای غلط  نوجوونیشو ببینم آیا میتونم مثل یه مادر ازش چشم پوشی کنم یا نه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من که نه. ولی یه خانوم میشناسم دو تا دختر داشت و ساکن انگلیس بود .یه پسر ۳ ۴ ساله هم به فرزندی گرفت ولی نتونست اونجوری که خودش تصور می‌کرد خوب نگهش داره و مجبور شد بعد از چند هفته پسش بده به بهزیستی .حالا خودت بشین فکر کن چه ضربه بدی به بچه خورد . شما هم که تازه دو سال اقدامی .بیشتر صبر کن چون فرزند خوانده ریسک بالایی داره .

وای خدااا من هرچقدر مخ خانوادمو خوردم ک نی نی بیاریم از بهزیستی قبول نکردن 🥺

مم دوست داشتم درآینده ( الان مجردم ) یه بچه بیاریم ولی هنوز این حرف ها که بچه کسی ، بچه آدم نمیشه

از خون خودت نیست

معلوم نیست چی از آب در بیاد و..

می شنوم ،

سخته تا جا بیفته بین مردم

مخصوصا اینکه شرایط محرمیت یکم پیچیده اس 

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .

خدا رو شکرکن یکی بهت داد 

دیگه برا چی میخوای از شیرخوارگاه یکی رو بگیری حالا باز نداشتی ی چیزی...

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

من همیشه دوست دارم اینکار رو بکنم نه از سر ترحم و ثواب. میگم زندگی هزار مدل داره یسریا میخوایم مادر پدر بشیم ی سری هم دنبال پدر مادر هستن 

خودم باردار نشدم و مصر بودم رو فرزند خواندگی همسرم شک داره و همین نگرانی های شما. نهایت قرار شد ی بار آی وی اف کنم اگر نشد بریم برای فرزندخواندگی. ماه دیگه انتقال دارم. خلاصه کلیت تصمیم خیلی بنظرم درسته ولی خیلی ابعاد داره مخصوصا تو که فرزند زیستی داری. پیچ مادر پرتقالی رو اینستاگرام سرچ کن خیلی نکته های خوبی دازه، مادر گل پسران هم خوبه. Adaption_storyy هم هم بچه زیستی داره هم غیر زیستی 

ایشالا که خیره 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز