2777
2789

دوستان سلام..من قدم۱۶۲ وزنم۶۹/۴ بعد هدفمه اینع که برسم به ۵۸ کیلو(البته این هدف مال دوسال پیش که هی تلاش میکنم)خلاصه من رژیم خاصی ندارم فقط سعی میکنم کم بخورم و به خصوص مصرف برنج و نون کم کنم..بعد هفته های قبلی خیلی میخوردم فکر میکردم رژیمم ولی اینشکلی نیس😅 مثلا یه شب فلافل، یه شب، یه شب بستنی ..خلاصه خیلی خورم بعد یه شب اعصابم خورد شد گفتم از فردا دیگه دهننو میبندم که تقریبا ۴ روز گذشته و امروز وزن کردم نسبت به وزن قبلی ۲۰۰ گرم کم کردم به نظرتون خوبه تو ۴ روز ۲۰۰ گرم؟

چون مشکلم اینه که کاهشم کنده مثلا هروقت وزن میکنم ۲۰۰ گرم با صد گرم کم میکنم..حالا مشکل از بدنمه یا مشکل از رژیمم که زیاد میخوردم

شما نظرتون چیه؟ و اگه لاغر کردین با چه  روشی؟

برم دکتر به نظرتون برام کاری انجام میده؟

(یه بار به دکتر کرمانی زنگ زدم در واقع اون تیم پشتیبانی بود گفت فقط برنامه غذایی بهت میدیم که میتونی کم کنی! گفتم ازمایش و اینا نمیخواد گفتن نه!.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی که بارها لاغر کردم و چاق شدم بهت میگم وقتی با رژیم و نخوردن لاغر میشی دوباره چاق میشی 

باید تا اخر عمرت مرتب هوازی و قدرتی ورزش کنی و عادت کنی که به اندازه نیاز بدنت بخوری. شام هم به شدت چاق کنندس سعی کن نخوری.

من چاق شدم و دیگه فکر رژیم نیستم و نخواهم بود فقط دارم ورزش می کنم و دنبال اینم غذاهامو سالم آماده کنم. قطعا با این روش یه روزی به اون وزن مناسب می رسم و قطعا بدنم قوی و عضلانی خواهد بود بخاطر ورزش. 

رژیم و کاهش وزن همش کشکه.

به عنوان کسی که بارها لاغر کردم و چاق شدم بهت میگم وقتی با رژیم و نخوردن لاغر میشی دوباره چاق میشی&n ...

من نگفتم نمیخورم فقط اون روزها چون غذاهای پرکالری میخوردم اعصابم خورد شد..از اون روز دارن رعایت میکنم صبح ها بیشتر نون و پنیر و ناهار هم از غذاهای پرکالری دوری میکنم و شام بیشتر تخم مرغ ابپز یا ماست با خیار میخورم

منم مثل تو رژیم میگیرم

هر هفته یک کیلو لاغر میشم

قدم ۱۷۸

وزنم ۸۶ بود الان رسیدم ۷۶ 

ده کیلو لاغر شدم

دوماه رژیمم جدی بود هله هوله کاملا نخوردم نوشابه قند مصنوعی حذف کردم

این ماه یکم شل گرفتم ولی بازم راضیم

هر سوالی درباره کنکور انسانی و دانشگاه فرهنگیان داشتی جواب میدم😊
من نگفتم نمیخورم فقط اون روزها چون غذاهای پرکالری میخوردم اعصابم خورد شد..از اون روز دارن رعایت میکن ...

کارت درسته 

منظورم اینه ورزش نباشه آدم دوباره چاق میشه. من از ورزش متنفرم بودم ولی الان دیگه مصمم هستم تا ابد ورزش کنم و بسیار لذت می برم. تو یوتیوب یه زن ۸۴ ساله هست بسیار زیبا و سرحال و خوش اندام که توصیه میده چطور توی پیری سالم باشیم. از وقتی اونو دیدم دگرگون شدم.

منم مثل تو رژیم میگیرم هر هفته یک کیلو لاغر میشم قدم ۱۷۸ وزنم ۸۶ بود الان رسیدم ۷۶  ده کیلو ...

برنج و نون چی؟ من نان تافتون میخورم ولی سعی میکنم مثلا نون تو صبونه دو کف دست بخورم یا تو ناهار اگه همرا با نون باشه کم بخورم نهایتا ۳ کف دست ..برنج نهایتا دو روز در هفته

من نگفتم نمیخورم فقط اون روزها چون غذاهای پرکالری میخوردم اعصابم خورد شد..از اون روز دارن رعایت میکن ...

ببین منم تازه شروع کردم به لاغرکردن 

باکلم پیچ خوب کم میکردم اماهمش گرسنه بودم 

الان سه وعده رامیخورم اماکمتر ازقبل مثلا اگر یک نون می‌خوردم الان نصفه یادوسوم نون میخورم 

برنج اگر یک بشقاب بود حالا کمترمیخورم 

اینجوری گرسنه نیستم وزنمم کم میشه 

نوشابه خیلی هوس کنم یک کم 

قندچای و....راهم کم کردم 

اینجوری رژیم پایداره ماهی یک کیلو کم کنی هم خوبه امارژیمت پایدار بمونه 

عرق زیره سبز هم تاثیرداره تولاغری 

تاعید یک کیلوماهی کم کنیم میشه هفت هشت کیلووزنمونم نرمال انشاءالله 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

برنج و نون چی؟ من نان تافتون میخورم ولی سعی میکنم مثلا نون تو صبونه دو کف دست بخورم یا تو ناهار اگه ...

برنج ۴ قاشق

نون لواش میخورم

اگرم نون بربری بود یک کف دست

باشگاهم میرم البته

هر سوالی درباره کنکور انسانی و دانشگاه فرهنگیان داشتی جواب میدم😊