2777
2789
عنوان

نظر لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چیزی به وقتش

منظور سن مناسب ازدواج نبود نوع تربیت خانواده ها بود البته مامانا فقط میتونند جواب بدند نه مجردا و اونایی که سنشون پایین و تو سایت فراونه اند خانواده خیلی مهمه !!! 

منظور سن مناسب ازدواج نبود نوع تربیت خانواده ها بود البته مامانا فقط میتونند جواب بدند نه مجردا و او ...

وات د هل؟ 

بازم هر چیزی سر وقتش:/

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

اوف انگار ک از رو کتاب کپی شد ه  بهتره ازدواج کند تا راحت بشود 😂

من دلم خواست  کتابی بنویسم آخه   مگه شکنجه  ميدند که راحت بشود  چقدر بد که یه دختر برای فرار از خانواده ازدواج کند من منظورم سن مناسب ازدواج نبود منظورم نوع تربیت بود من تو فامیل بچه هم سن خیلی دیدم ک نوع نگاهشون با زندگی فرق دارد و صد درصد خانواده هاشونم نقش دارند ؟

منظور سن مناسب ازدواج نبود نوع تربیت خانواده ها بود البته مامانا فقط میتونند جواب بدند نه مجردا و او ...

خودم دختر۱۴ساله دارم از اول آگاهش کردم که درس بخونه تایه شغل یاحرفه رو درپیش بگیره که بتونه مستقل بشه و درآمدی داشته باشه وبالای سن ۲۱سال که به بلوغ فکری میرسه تصمیم به ازدواج وآشنایی بااطلاع خانواده بگیره وبهترین سن ازدواج ۲۵ساله

ممکنه شرایطی احباری پیش بیادکه بخوادتنهازندگی کنه بازد بتونه خودش روتامین کنه

روش تربیتی من اینه اول استقلال مالی وبلوغ فکری وعقلی وبعد ازدواج آگاهانه

🩷🩷

خودم دختر۱۴ساله دارم از اول آگاهش کردم که درس بخونه تایه شغل یاحرفه رو درپیش بگیره که بتونه مستقل بش ...

هیییی خواهر تواین زمونه بااین اوضاع مگه مستقل شدن وب جایی رسیدن کارراحتیه!تحصیلکرده های اطرافم بیکاردارن میگردن سنشونم رفته بالادریغ ازی خواستگارمناسب. 

نظرمن اینه هر موقع خواستگارخوب براش پیش بیادبذاربره 

Dunyada olumden baskasi yalan