2777
2789
عنوان

رگ عنکبوتی..

| مشاهده متن کامل بحث + 7552 بازدید | 23 پست
جوراب واریس بلند  ورزش مداوم  تقویت عضلات ساق پا  بالا گرفتن پاها حین استراحت  ...

اخه اینااا فک نکنم واریس باشه 

چون خیلی خیلی ریز هستن رگ ها حتی گاهی از بین میرن 

واریس شدید تره 

و اینکه بالا گرفتن پاها در هنگام خواب خیلی تاثیر خوب داره تو از بین بردن رگ عنکبوتی 

اخه اینااا فک نکنم واریس باشه  چون خیلی خیلی ریز هستن رگ ها حتی گاهی از بین میرن  و ...

تصور شما از واریس  رگ های برجسته سطح پوست هست که معمولا به بنفش یا آبی کبود میخورن ... درسته ولی واریس از سطح خیلی پایین شروع میشه 

این رگ های عنکبوتی به معنای این هستن که بدن مستعد ابتلا به واریس هست و چه بسا در مراحل اولیه شروعش 

اصلا همین که میگین پاهارو بالا میگیریم و بهتر میشه یعنی دقیقا مکانیسم واریس داره وارونه میشه 

اما بیشتر از ۵ دقیقه نباید پاها بالا نگه داشته بشن به صورت دائم چون خونرسانی به بقیه ارگان های کم میشه 

معمولا توصیه میشه در بازه زمانی ۲۰ دقیقه ای هر ۵ دقیقه ای که پاها بالا نگه داشته میشن ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشن و این چندین بار در روز تکرار بشه 

در خواب هم توصیه میشه یک بالش یا پتو زیر مچ تا انگشتان گذاشته بشه تا از سطح بدن بیاد بالاتر 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تصور شما از واریس  رگ های برجسته سطح پوست هست که معمولا به بنفش یا آبی کبود میخورن ... درسته ول ...

ممنونم گلم🙏🏻

فقط همینکه زیاد سرپا نباشم و پاهامو در حد ۵ دقه هروز بالا نگه دارم درسته؟ 

اینجوری واریس نمیگیرم؟

خیلی بده 😣هوفف 

هعی خدا

من سنمم زیاد نیس 

ممنونم گلم🙏🏻 فقط همینکه زیاد سرپا نباشم و پاهامو در حد ۵ دقه هروز بالا نگه دارم درسته؟  ...

خواسش میکنم 

منم با این مسئله در ارتباط هستم 

باید از همین اول پیشگیری کنیم تا به سطوح بالاتری نرسه 

ان شاءالله جواب بده حتما ورزش رو در برنامه تون داشته باشین 

سرپا وایسادن از همه چی بدتره 🤦‍♀️

خواسش میکنم  منم با این مسئله در ارتباط هستم  باید از همین اول پیشگیری کنیم تا به سطوح ب ...

بله موافقم سعی میکنم زیاد سر پا نباشم 

عزیزم شما هم واریس داری؟ 

اضافه وزن ندارید؟ چن سالتونه

خدا کمکمون کنه 🙏🏻😊

بله موافقم سعی میکنم زیاد سر پا نباشم  عزیزم شما هم واریس داری؟  اضافه وزن ندارید؟ چن سا ...

نه ولی به خاطر شغلم مجبورم زیاد روی پا وایسم 

و رگ های ظریف عنکبوتی روی پاشنه پاهام میبینم