2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 114 پست
اره خیلی مذهبی هستن و اینکه فقط ازدواج های فامیلی میکنن چون میگن پولی که داریم تو دست غریبه نره تو پ ...

واییی مرسی از دعای خوبت عزیزم🥺🤍🤍

دیگه گل بی عیب خداست سعی کن عصبانیش نکنی و موقع عصبانیت سکوت کن میدونم سخته ولی خب اینجوری احترامت بیشتر حفظ میشه چیزی تو دلش نیست برا همینه ک بعدش میاد از دلت در میاره🤍 گفتی دو قطبیه وقتی میره تو فاز ناراحتی و.. گل گاو زبون بخر شبا دمنوشش رو درست کن بخورید برا ارامش اعصاب خیلی جوابه 🌱🌱

بابا میگم خیلی مذهبی هست نه که مثلا نماز بخونه و اینا نه مثلا کمک زیاد میکنه در حد خودش ائمه رو قلبن ...

مدونم فهمیدم. برادر خود منم همین طور بود.. ولی اخلاق صفر. ..... شاید بهش قرص بدی آروم تر بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا حتی یه لیوان جا به جا نمیکنه تا بهش میگم مثلا یه کاری کن میگه مگه وظیفه منه میگه یکی بگیر کمکت ...

ب تاپیکهایی که اولش هیچ نمیگن بعد تو کامنتها میرسن به دوربین مداربسته و یا تو کتک کاری میرسن ب چاقو مشکوکم 

حس پیاز داغشو زیاد کردن میده 

چرا همون اول ماشین و دوربین گفته نشد

.....

خدا عالمه

بردمش دو سه بار با زور و گریه رفتیم بع. به مشاور میگه حرفاتون تموم شد من میرم حساب کنم بریم یعنی حاض ...

بیخیال پول جمع کن مخفیانه 

به زبونش بگیر بابات اومد لبخند بزنه 

انقدا از همسر شما بدتر هست خانومشون گذاشته رو چشمش آقارو 

بابا میگم خیلی مذهبی هست نه که مثلا نماز بخونه و اینا نه مثلا کمک زیاد میکنه در حد خودش ائمه رو قلبن ...

این ویژگی هایی ک گفتید اصلا ویژگی ادمهای معتقد و مذهبی نیست پسر خاله من هرسال شتر زمین میزنه برای ائمه نمازم نمیخونه باید بگم خیلی مذهبیه؟

انسان معتقد مذهبی اینی ک شما توصیف کردی نیست ذهن مردم رو خراب نکنید

خیلی مذهبی هست ولی نماز نمیخونه؟ اینکه اصلا مذهبی نیست،فقط دلی کمک‌میکنه....درمورد مشکلتون باید خودت رو متقاعد کنی بشدت بهش احترام بذاری وهرچی خواست چشم بگی بعد که مهربونه خواستت رو بگی احتمالا اون موقع قبول میکنه

پارسا پسرمامان😍
بردمش دو سه بار با زور و گریه رفتیم بع. به مشاور میگه حرفاتون تموم شد من میرم حساب کنم بریم یعنی حاض ...

اشتباهت همون بود که تونامزدی برگشتی به این  ادم این نمیخواست شما رو ازدست بده که التماس کرد وباور کردی

روزاول که دیدی سطح فرهنگی و تحصیلاتی خانواده اش وخانواده ات رو چراعاشق شدی که الان توش بمونی

درضمن قبل عقد باید میرفتید مرکز مشاور تست شخصیت میداد هردو اگر میگفت اوکی اونوفت ادامه میداد

این ادم مغرور نمیخواد عوض بشه خودتو خسته نکن حرص هم نخور

واییی مرسی از دعای خوبت عزیزم🥺🤍🤍 دیگه گل بی عیب خداست سعی کن عصبانیش نکنی و موقع عصبانیت سکوت کن ...

چشم گلم ممنونم ازت عزیزدلم خداوند بهت آرامش در زندگی نصیب کنه و‌عاقبت بخیر بشی عزیزدلم ❤️

ب تاپیکهایی که اولش هیچ نمیگن بعد تو کامنتها میرسن به دوربین مداربسته و یا تو کتک کاری میرسن ب چاقو ...

نه من نگفتم هیچوقت منو زده جز چند بار تو گوشی که اونم منم خودم خیلی تند رفتم من درسته همسرم بد اخلاقه یهو فحش میده اذیت میکنه گیر میده ولی بهش بگم الان مثلا دنیایی هم لباس میخوام اگر در توانش باشه اصلا نه نمیگه فقط بیش از جد غیرتی هس متوجه منظورم میشین گیر میده یهو باب میلش نباشه چیزی حرفش بزنی دیگه شروع میکنه فحش دادن و داد زدن و از اطرافیان من اصلا خوشش نمیاد دوربین مداربسته هم من نمیدونم چرا گذاشته چون کلا میخواد بره شر کار هم منو میزاره خونه خودشون بعد میره یا میره زود بر میگرده دلیلشو من نمیدونم چرا دوربین گذاشته حس خودم اون بود 

ب تاپیکهایی که اولش هیچ نمیگن بعد تو کامنتها میرسن به دوربین مداربسته و یا تو کتک کاری میرسن ب چاقو ...

من الان ماشین برام پدرم حتی گرفته نه همسرم ولی نزاشته بیا مش ماشین خودش گرفته فقط در صورتی که مادر خودش یا اطرافیان خودش باهام باشن میزاره با ماشین برم بیرون 

بیخیال پول جمع کن مخفیانه  به زبونش بگیر بابات اومد لبخند بزنه  انقدا از همسر شما بدتر ه ...

نمیدونم دیگه خودمم خسته شدم از کل کل کردم چون هر چی من بخوام کل کل کنم اون بدتر میکنه و همش میگه تو اصلا بلد نیسی رفتار کنی تو فلانی تو بیسانی دیگه یه بند میخواد بده بیرون و گیر بده و فحش بده 

واسه خونه کمکی بگیر یکیو هم نظافت هم آشپزی

خودت دست به هیچی نزن اگه هم گیر داد بگو فلانی کازشو درست انجام نمیده دیگه تقصیر تو نیوفته

باید قلق این مدل آدمارو یاد بگیری

خودت تنها برو مشاوره حتما اگه نیومد هم عب نداره حداقل خودت یکم آروم میشی بری بیشار یادمیگیری قلقشو بفهمی

این ویژگی هایی ک گفتید اصلا ویژگی ادمهای معتقد و مذهبی نیست پسر خاله من هرسال شتر زمین میزنه برای ائ ...

منظورم از به شدت مذهبی بودن اینه ما هر سفر خارجی میریم نمیزاره من روسریم بیوفته خودش به شدت به ائمه و خدا اعتقاد به هیچ وجه تو کارش دزدی نمیکنه به هیچ وجه مال کسی رو نمیخوره به هیچ وجه مال حروم نمیخوره اگر هر کاری کنه اصولی و استاندارد کار رو انجام میده مثل خیلی کارخونه دارا دردی تو کارش نبست نذر ائمه زیاد میکنه دلی کمک زیاد میکنه نمیتونه یه فقیر رو ببیینه اعصابش میریزه بهم به مملکت و رئیس مئیساش فحش کشی میکنه تو همین جریان اعتراضات تنها کسی که بود که تو شلوغی در پارکینگ رو باز کرد چندین و چند جوون رو چند بار آورد تو خونه نزاشت یه ماموری بیاد داخل مگه حالا ها کی نکار میخونه معتقد هست خیلی ها هستن رو پیشونیشون جای مهره ولی اعتقاد ندارن و دزدن منظورم اینه اگر هر گوشتی هر غذایی هر پولی هم نذر داشته باشه فقط و فقط هر کمکی کنخ بین فقرا میکنه حتی غدای نذری که میده برا فقرا کامل پخش میکنه جدا برا خودمون خوانواده و اطرافیان جدا درست میکنه 

خیلی مذهبی هست ولی نماز نمیخونه؟ اینکه اصلا مذهبی نیست،فقط دلی کمک‌میکنه....درمورد مشکلتون باید خودت ...

توضیح دادم عزیزم در مورد مذهبی بودن منظورم رو میتونید بخونیدش دقیقا اگر باهاش کل کل نکنی مهربون باشی بهش چشم و اقا بگی بهش هیچوقت فحش نمیده ولی یکم یکی رو بگم دوتا شروع میکنه در ضمن اصلا از اطرافیان من خوشش نمیاد اصلا