2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 114 پست
بعضی وقتا خورد میکنم تو شربت میدمش نگاه یه‌روز به شدت گوه میزنه به اعصابم و کل هیکلم و سر تا پاک ایر ...

عزیزم برادر خودم دوقطبی هستش. و شوهر خاله ام. دیگه حفظم همه چی رو. دیگه نگو. حالم بد شد فقط خدا صبرت بده همیییییین. یه فکری به حال خودت بکن. 

دختر الان دیگه می‌دونم جای چرا آوردن نیست. اما نباید با یه آدم دوقطبی ازدواج میکردی . فقط اگه میخوای ...

آفرین آفرین آفرین آفرین زودی هم پشیمون میشه مثلا یه دو هزارتایی فحشم داده زده تو کوشم درو قفل کرده روم رفته بعد برام کادو میگیره میاد 

یا مثلا یه بنده خدایی نمیدونم الکی اشتباهی یه عکس تو وات برا من فرستاده بود من خودم خود من شمارش پادم گفتم ببین چکار داره زنگ زد با طرف دعوا فحش فحش کشی اونم فحشش داد اینم داییش سردار های کله گنده هستن شماره پسره داد رفتن تو خونش برداشتن آوردنش بدبخت رو سر هیچی ۱۰ روز فقط میزدن که با التماس زن و بچه ننه باباش ولش کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چه سال تا ماه برادرم رو نمی‌بینم. از بس رو مخه. زن اونم گذاشت رفت. پاک روحانیت می‌کنه. تازه شدیدا هم دست به زن داره. دکتر هم نمیره. همه مون باهاش قطع رابطه کردیم. یهو تو جمع فحش کش می‌کنه شوهرهای ما رو. الکی. دیوانه است. 

نباید مصنوعی رفتار کنی عزیزم عشوه بیجا هم نیا اگه ی کاری برات انجام داد مثلا چمیدونم لوله آب یا .. د ...

وای عزیزدلم مرسی واقعا ممنونم ارت این حرفت خیلی کمکم میکنه مطمئنن چون خودش هم خیلی دوست داره ازش تعریف کنی مثلا به به چه آقایی فلانی بیسانی دمت گرم خیلی کمک بزرگی بهم کردی واقعا ممنونم ازت ❤️

من چه سال تا ماه برادرم رو نمی‌بینم. از بس رو مخه. زن اونم گذاشت رفت. پاک روحانیت می‌کنه. تازه شدیدا ...

نه این دیگه تا‌این‌حد نیست جلو بقیه یجوری خودشو جنتلمن نشون میده ولی با خوانواده من فحش چیزی نمیده جلوشون ولی کوچکترین حرفی هم کسی بزنه سریع جواب میده م سر سنگین رفتار میکنه  

آفرین آفرین آفرین آفرین زودی هم پشیمون میشه مثلا یه دو هزارتایی فحشم داده زده تو کوشم درو قفل کرده ر ...

عزیزم تو که مدتها باهاش دوست بودی باید این اخلاقاشو میشناختی نباید تن به ازدواج باهاش میدادی.این ادم مریضه اگه درمان نشه بدتر میشه.فقط تا خوب نشده سعی کن بچه دار نشی

اوه اوه اوه.... خدا به دادن برسه چه گیری کردی. چه عاقبتی برا خودش درست کرده 

میگم که سر یه عکس اشتباهی یه عکس بنده خدا یه شماره رو اشتباه گرفته بود کاری کرد پسره رو رفتن تو خونش برداشتن رو شمارش آوردن 

عزیزم تو که مدتها باهاش دوست بودی باید این اخلاقاشو میشناختی نباید تن به ازدواج باهاش میدادی.این ادم ...

تو دوستیمون گیر میداد اذیت میکرد فحش میداد ولی دیگه اینطور نبود بعدم گفتم شاید درست بشه چون واقعا خیلی دوستش داشتم واقعا دوستش داشتم واقعا آرزوم بود باهاش ازدواج کنم ولی چمیدونستم اینطور میشه 

وای عزیزدلم مرسی واقعا ممنونم ارت این حرفت خیلی کمکم میکنه مطمئنن چون خودش هم خیلی دوست داره ازش تعر ...

فدات عزیز دل ان شالله نتیجه ببینی من مطمئنم شوهرت دوست داره چون میگی تنها ادمی بود ک اطرافش در عین مذهبی بودن  دوس دخترشو گرفت🤍🤍 برا منم دعا کن برم سر کار اجی جانم🥺🤍🤍

فدات عزیز دل ان شالله نتیجه ببینی من مطمئنم شوهرت دوست داره چون میگی تنها ادمی بود ک اطرافش در عین م ...

اره خیلی مذهبی هستن و اینکه فقط ازدواج های فامیلی میکنن چون میگن پولی که داریم تو دست غریبه نره تو پیت از خود بره تنها کسی بود که جلو همه وایساد عموهاش همه و یه عروسی هم برام گرفت که بعدش تا چند روز فقط ما مریض افتادیم از چشم مردم اینجوریش خوبه وای اخلاق بدم داره بد دهنه داد میزنه گیر مبده اذیت میکنه یهو چی بگم ممنونم ازت حتمن چشم محتاجیم به دعا انشالله خداوند یه کار خیلی خوب و محترمانه رو پیش روت بزاره خواهر قشنگم ❤️

برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینه؟ شاید اگه اونو ببینه تاثیر بذاره. شوهر من اون قسمتش رو که مرد اون دنیا رفت اعمالش شکل یه گرگ خیلی وحشتناک بود رو دید چون به زنش خیلی ظلم میکرد. شوهر من که خیلی متحول شد

برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینه؟ شاید اگه اونو ببینه تاثیر بذاره. شوهر من اون قسمتش رو که مرد اون ...

بابا میگم خیلی مذهبی هست نه که مثلا نماز بخونه و اینا نه مثلا کمک زیاد میکنه در حد خودش ائمه رو قلبن دوست داره مخصوصا امام رضا امام حسین همیشه نذراشو ادا میکنه همیشه اعتقادش به خدا و پیر و پیغمبر خیلی زباده