2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 114 پست
خب این ذاتشه غرور کاذب داره.مردا هر چی ثروتشون بیشتر میشه حس میکنن هر کاری بخوان میتونن بکنن

همین حرفو بارها کشاور بهم گفته به خودش گفته حتی پدرش هم بهش گفته پدرش حتی جلو من گفته بهش اگر من نبودم تو الان فکر کردی اینی بودی که هسی به پدرش هم حتی یهو میگه زیادی حرف نزن فلان بیسان

میدونم خوب جی میگید شما اما من خودمم خوانواده فقیری ندارم مثلا من خودم بابام برجی ۱۰ ملیون میریزه ما ...

میفهمم چی میگی خیلی سخته . متاسفانه تو فامیل دوتا اینجوری داریم که زن هاشون آخر سر هم طلاق گرفتن. فقط فعلا بچه دار نشو. اگه پدرت وضع مالیش خوبه و دیدی دیگه نمیتونی تحمل کنی جدا شو. وقتی پشتوانه داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفهمم عزیزم. حق با توی. بعضی مردها ظالم هستن دیگه. اینم داره ظلم می‌کنه. مطمین باش بدجوری چوبش رو می ...

و یادم رفت به شدت مذهبی هست و به شدت کمک میکنه و به شدن مذهبیخ یعنی کسی جرات نداره کوچکترین شوخی با اهل بیت یا اسم بدی چیزی بیاره فقط نمیدونم چرا بعضی وقتا منو تا حد مرگ اذیت میکنه بعضی وقتا هم اینقدر بهم احترام میزاره خودم خجالت میکشم تو دو راهی گیر کردم 

میفهمم چی میگی خیلی سخته . متاسفانه تو فامیل دوتا اینجوری داریم که زن هاشون آخر سر هم طلاق گرفتن. فق ...

نه پدرم خوبه وضعش بد نبست کارمند هست حقوق بگیره کار آزاد هم میکنه برادرم هم برا خودش کار میکنه واقعیت پدرم و اینا اصلا جرات نمیکنم حرفی بزنن مثلا بخوام پای اونا هم بکشم وسط میترسم آدم دور و ورش زیاده بده بلایی سر اونا بیارن نمیدونم چکار کنم 

نه پدرم خوبه وضعش بد نبست کارمند هست حقوق بگیره کار آزاد هم میکنه برادرم هم برا خودش کار میکنه واقعی ...

نترس اگه آدمهای سرشناسی باشن نمیتونه غلطی کنه. ولی اگه میبینی زندگی دیگه خیییلی زهر شده تا پدرت در قید حیات هست یه فکری بکن. امیدوارم حالش خوب بشه. اگه تونستی یه روانپزشک پیدا کن. قایم موشکی بهش قرص بده شاید تاثیر گذاشت

اوه اوه. میدونستی دوقطبی داره زنش شدی؟ یعنی معاف از سربازی شده بخاطر دوقطبی بودن؟ 

اره معافیت سربازیش جون دوست بودین با هم میرفتیم دنبال کاراش دو‌قطبی زده با اینکه خیلی پول داره خیلی هم شره مثلا بدنش پر جای چاقو و قمه هست ولی دست رو من تاحالا جر چند تا تو گوشی بلند کرده که بکم خیلی زده باشه منو 

نترس اگه آدمهای سرشناسی باشن نمیتونه غلطی کنه. ولی اگه میبینی زندگی دیگه خیییلی زهر شده تا پدرت در ق ...

بعضی وقتا خورد میکنم تو شربت میدمش نگاه یه‌روز به شدت گوه میزنه به اعصابم و کل هیکلم و سر تا پاک ایراد میزاره یه روزم اینقدر میکه خانمم جانم عشقم زندگیم که‌ خودم ‌خجالت میکشم توش موندم و خیلی هم خشک مذهب و غیرتیه

دختر الان دیگه می‌دونم جای چرا آوردن نیست. اما نباید با یه آدم دوقطبی ازدواج میکردی . فقط اگه میخوای بمونی تو این زندگی بدون که مشکل داره و تعادل روان نداره. اینجوری شاید کمتر اذیت بشی. دوقطبی‌ها کمی هم علایم سادیسم دارن. دوست دارم اذیت کنن. زجر بدن. بعد پشیمان میشن محبت میکنن

دقیقا آفرین همش دوست داره بگه حرف حرف منه من رئیسم من میگم چی خوبه چی بد من میگم چکار بتید بکنیم نکن ...

نباید مصنوعی رفتار کنی عزیزم عشوه بیجا هم نیا اگه ی کاری برات انجام داد مثلا چمیدونم لوله آب یا .. درست کرد ذوق کن بگو قربونت برم ک کمکم میکنی بعد ببوسش ..حتی اگ شده از باز کردن در نوشابه یا در ظرف خیارشور هم میتونی شروع کنی 

به نظرم اینجوری با انجام کارای کوچولو و بعدش تشکر کردن ازش میتونی کم کم کارای بزرگترم بخای ازش 

یادت باشه همیشه تو جمع ازش تعریف کنی مثلا اره اونروز در ظرف خیارشور انگار پرس شده بود هرچی زور میزدم باز نمیشد دیگه آقا ... دستش درد نکنه اومد کمکم کرد یذرم اغراق کردی طوری نیس (با غرورش رفیق شو و بالا ببرش امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم🤍🤍)

نترس اگه آدمهای سرشناسی باشن نمیتونه غلطی کنه. ولی اگه میبینی زندگی دیگه خیییلی زهر شده تا پدرت در ق ...

نه سرشناس که طایفه خودش خیلی خیلی سرشناس هستن بابای من معاون اداره بوده که بازنشست شده بکم سرشناس هس ‌واینا دروغه