خیلی وقته رو پسر همسایمون کراشم ولی پارسال دعوام شد باهاش ازون ب بد بدم میومد ازش ولی باز چن وقتیه ک کراش زدم روش بد اون دعوا هرموقع هم دیگرو میبینیم اخم میکنیم بهم ولی یسری ک از جلو مغازه رد میشدم زیر چشمی ک نگاش کردم دیدم زوم کرده رو من چطوری جذبش کنم بد رفته رومخم اینم بگم ک همو نمیبینیم چن وخ یبار از جلو مغازه رد شم ببینمش ولی میدونم ک رل نداره
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
داشتم با عاجیش چت میکردم بد یهو از عصاب خوردی گوشی عاجیشو گرف ی حرفی بدی بهم زد چون یچی دیده بود ازم ...
اینکه سگ اخلاقه و حریم شخصی سرش نمیشه برای چیته دنبال ادم حسابی باش
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اخه منو با رلم تو خیابون دوستاش دیده بودن بد رفته بودن بهش گفته بودن اینم بگم ک با عاجیش رفته بودم ق ...
با این اوصاف بری سمتش فکر بد راجبت میکنه
به نظرم وقتی میگی رل نداشته بعد توروهم دیده با رلت به نظر میادکلا ادم اینجوری نمیخواد چون خودش اینجوری نیس مخصوصا که توروهم دیده بعد اگه بری دیگه خیلی فکر بد میکنه راجبت