2777
2789
عنوان

مشکل کنترل خشم +پشیمونی شدید

135 بازدید | 12 پست

مشکل کنترل خشم شدید اذیتم میکنه امروز با نامزدم سر یه موضوع بیخود دعوا کردم و حرفای خیلی بدی زدم الان مثل سگ دور از جون همه پشیمونم فقط میخوام زمان به عقب برگرده و اون حرفارو نزنم الان چیکار کنم جبران شه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جور درمان گیاهی امتحان کردم امروز بعد از خوردن یک قاشق پر قطره اسطوخودوس باز آروم نشدم خیلی دلشو ...

برو بوسش کن بگو دوست دارم ببخشید منم امشب همین کارو کردم چون شوهرمو ناراحتش کردم 

#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔
کظم غیظم آرزوست.......

دقیقا بعد اگه هیچی نگم تپش قلب میگیرم دستام و تنم میلرزه همین که هرچی تو دهنمه میگم آروم میشم و پشیمون امروز اشک بیچاررو در آوردم الان زنگش زدم گفتم قهری باهام گفت قهر نیستم فقط یکم باهام حرف نزن نمیخوام ناراحتت کنم لعنت به من شیطونه میگه فردا برم قرص اعصاب بگیرم

برو بوسش کن بگو دوست دارم ببخشید منم امشب همین کارو کردم چون شوهرمو ناراحتش کردم 

😑پیش هم نیستیم خیر سرم فردا قراره مستاجرش خونشو خالی کنه میخوایم بریم تحویل بگیریم چقدر منتظر این روز بودیم حالا شب قبلش باید دیوونه میشدم خدا بگم چیکارم کنه