2777
2789
عنوان

روزتولدم:)

69 بازدید | 10 پست

امروزتولدم بودهمچی داشت خوب پیش میرفت تااینکه سریه موضوع کوچیکی باخواهرم بحث کردم مامانمودخالت دادم چون خواهرم لجبازه حرف گوش نمیده اوضاع خونمون بهم ریخت همه به جون هم افتادیم وهرحرفی ته دلمون قلمبه شده بودبهم زدیم تاالان دارم گریه میکنم حس میکنم خیلی وقته زندگیمون پاچیده بزورهمه باهم دوستیم دوست نداشتم حداقل تولدم اینجوری وروزجدیدم باگریه شروع شه:)

عزیزممم اشکال نداره 

اصلا مهم نیست فکر کن تولدت فرداس قشششنگ فردارو بره خودت شادی کن ببین مشکل تو همممه خانواده هست خیییلی عادیه انقد از این دعواها میشه ولی ته تهش کل خانواده عاشق هم دیگه ان

💔🥺عزیزم....

متاسفانه منم همینم 

همش بحث و دعوا

خسته شدم واقعا

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دیگه بریدم

درکت میکنم💔

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز