2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری که پزشکی آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
حیف دست و بالم بستست دوبارم تعلیق شدم  وگرنه از همین صندلیتی پزشکی تو دانشگاه…… من خودم دهه ش ...

اره میبینی با مهندسی یکاری کردن ......

پزشکی همین جور میشه 

والا همسایه ما فوق هوش مصنوعی از بهشتی بیکار پسرخالم مهندسی مکانیک از دانشگاه نهران بیکار....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب البته خود منطقه 2 یجور سهمیه اس ولی اره راضی هستی برگردی عقب همینو میخونی؟ درامد داری؟انتری الا ...

نه گلم برگردم عقب اگ با اختیار خودم باشه نمیرم پزشکی

ولی خب بازم خانواده مجبورم میکردن برم

ولی بخودم بود نمیرفتم

ن گلم ترم ۴ ام هنوز اولشم همه چی تئوریه 

انترن شاید سه چهارسال دگ بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم برگردم عقب اگ با اختیار خودم باشه نمیرم پزشکی ولی خب بازم خانواده مجبورم میکردن برم ولی بخو ...

3.4 سال دیگه که تمومی دیگه  

خودت علاقت چی بود ؟چرا پزشکی دوس نداری؟

3.4 سال دیگه که تمومی دیگه     خودت علاقت چی بود ؟چرا پزشکی دوس نداری؟

نه خب پزشکی فقط دوره عمومیش ۷ ساله ۵ سال دگ باید برم

پزشکی عمرتو پیر میکنه باید همش تحصیل کنی ک شاید تو پیری به درآمد برسی

نه خب پزشکی فقط دوره عمومیش ۷ ساله ۵ سال دگ باید برم پزشکی عمرتو پیر میکنه باید همش تحصیل کنی ک شای ...

هوم پس در کل با خود ماهیت رشته مشکل نداری؟

اره منم از همینش بدم میاد 

پزشکی برای بچهای ادم خوبه

اره میبینی با مهندسی یکاری کردن ...... پزشکی همین جور میشه  والا همسایه ما فوق هوش مصنوعی از ...

خودم یک عدد فوق لیسانس مهندسی برق الکترونیک بیکار😂😂😂😂درحال بچه داری و الانم یکی بشکم دارم😁😁😁😁😁فقط اسمش قشنگ بود 

زرنگ بودی پولدار بودی میرفتی خارج اینجا موندن خیلی شانس میخاست واسه سرکار رفتن خصوصا دخترا

فک کن طرف پشت کنکور بمونه ۲۰ سالگی پزشکی بیاره

تا ۲۷ عمومی

تا ۲۹ سالگی طرحشو بگذرونه

بعد بشینه ازمون تخصص بده ک فقط یدرصد قبول میشن اگرم بشه دوباره تا ۳۳ سالگی بخونه

اگرم عمومی باشه و تخصص نگبری حقوقت کمه

نه جان دلم شخصی نیست من رتبه ۲ کشوری دانشگاه شهید بهشتی رو آوردم فردا همه رو بصرف شام تالار دعوا کردم قراره از شبکه ۶ باهام مصاحبه کنن🤗

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
هوم پس در کل با خود ماهیت رشته مشکل نداری؟ اره منم از همینش بدم میاد  پزشکی برای بچهای ادم خو ...

پزشکی اوکیه رشته اش علاقه دارم ولی سخت گیریاش زیاده

شیفت هاش و مسبولیتاش و درساش و ..

در کل نمیرزه رو هم رفته

خودم یک عدد فوق لیسانس مهندسی برق الکترونیک بیکار😂😂😂😂درحال بچه داری و الانم یکی بشکم دارم😁😁😁 ...

هعییییییییی

اره خیلی بده مامانم فوق داره 

دیگه مامان منه  حالا خداکنه من یه شعل دولتی بیارم راضیم   

پزشکی اوکیه رشته اش علاقه دارم ولی سخت گیریاش زیاده شیفت هاش و مسبولیتاش و درساش و .. در کل نمیرزه ...

هوم میدونم 

بعد میگم پشت کنکور موندی یا سال اول؟کلاس میرفتی ؟وصعیت درسیت؟

و سوال اخر توصیت به من کنکوری