2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولین باره میشنوم

اخه ی تیکه تو رحمم گودی داشت یا هزارتا بدبختی اون ناحیه رو وصل و پینه کردن حالا میگم نکنه دوباره این مایع با فشار بره اونجارو باز کنه

دختر۹ ساله.پسرم
مرسی گلم که جواب دادی از نحوه خوردن داروها خبر ندارید؟

داروی چی؟بهتون آنتی بیوتیک میدن که برا جلوگیری از عفونت بعد عکس رنگی هر هشت یا دوازده ساعت مصرف کنید مثل میترا نیدازول،سفکسیم و یا داکسی سایکلین

اخه ی تیکه تو رحمم گودی داشت یا هزارتا بدبختی اون ناحیه رو وصل و پینه کردن حالا میگم نکنه دوباره این ...

نه بابا اون مایع آخر قدرتش اینه لوله های بسته رو باز کنه با پزشکتان در مورد سابقه جراحی تون مشورت کنید حتما

داروی چی؟بهتون آنتی بیوتیک میدم که برا جلوگیری از عفونت بعد عکس رنگی هر شت یا دوازده ساعت مصرف کنید ...

خوب مترونیدازول داد برای قبل عکس رنگی.نمیدونم من اشتباه فهمیدم یا باید واقعا قبلش بخورم

دختر۹ ساله.پسرم
خوب مترونیدازول داد برای قبل عکس رنگی.نمیدونم من اشتباه فهمیدم یا باید واقعا قبلش بخورم

بله قبلش هم باید بخورید تا عفونت نداشته باشید چون اگه عفونت داشته باشید عکس رنگی و مایع ،عفونت رو به بخش های داخلی رحم منتقل میکنه

سلام عزیزم خوبی میشه جواب بدی توروخدا چون من حالم خیلی بده عزیزم شما ورم مثانه ات چجوری خوب شد؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تمرکز

co3al1ine | 5 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز