2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابا بزرگ خودم اون زمان رفته بود شهر بعد چند سال قبرشو پیدا کردن مرده بود شهرداری خاکش.کرده بود براش فاتحه بخونید لطفا اگه خواستید

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

دختر فقیری بود کسی رو نداشت پیش عمه ش زندگی میکرد ی مدت نبودش کسی هم سراغش نگرفت ک نگرفت همیشه برام سوال بود ک کجاست و چیشد

تا اینکه رفتم مشهد گدایی میکرد هرچی صداش زدم نموند فرار کرد غیب شد .چقدر هم شکسته بود‌..

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

گمشدن مرموز ندارم

اما یکی از اشناهامون قدیما می‌گفت وقتی شبها شما می‌خوابید ی موجوداتی از تو آسمون میان از من خون میگیرن خونم رو میکنن تو شیشه میبرن بعد چندسال مریض شد فوت کرد

یکی از اقواممون که تو یه روستا زندگی میکنه الان پیر شده دیگه.اسمش فاطمه هست.با باباش وقتی 5.6 سالش بوده میره گله رو ببره چرا بعد اون کنار یه درخت خوابش میبره .باباشم متوجه نمی شه .وقتی بیدار میشه میبینه دور و برش پر از موجدایه که موه های بلند و ناخن های بلند و ثم دارن.بیدارش میکنن براش نون خشک و استخوان میا رن بهش میگن بخور.بعدشم عروسی میگرن و دختره رو می برن نزدیک محلشون.ا.نها جن بودن

فاطمه به مدت 1 ماه  گم شده بود اما برای خ.دن یه شب تا صبح بوده فقط

من ۸۰بود.بله همیشه میترکن.خیلی از اینا بود تو سایت ک خیلی صحفه هم میرررفت جلو

حالا ده دقیقه پیش به خودم گفتم کاش بترکه چون خیلیی انرژی منفی داشت 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

تو روستامون حدود ۴۰ سال پیش یکی از روستاییا ک ذاتش خیلی خراب بوده یکی از پسرای روستامونو ک رفت حالا نون بخره یا هرچی میگیره میبره ب کشور عراق اونجا میفروشه 

هرچقدرررر خانوادش گشتن پیداش نکردن و از این طرف شکایت و اینا ولی تهش هیجی ب هیچی ینی بگم براتون ک مادر پدره پیرشدناا بعد ۳۵ سال پسره موفق میشه زنگ بزنه ب خانوادش میگه من دیگه نمیتونم بیام ینی نمیذارن بیام ایران اینجا ازدواج کردم بچم دارم خیلی گریه کرده بودن پشت تلفن 

هنوزم ک هنوزه ۴۰ سال میگذره نیومده 

کاش پدرومادرش میدونستن دفعه اخریه ک بچشونو میبینن 

طفلیا خیلی پیر و خمیده شدن

حالا ده دقیقه پیش به خودم گفتم کاش بترکه چون خیلیی انرژی منفی داشت 

اتفاقا نکته آموزشی زیادی داشت 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

یه اقایی بود اشنامون بود یکم مشکل ذهنی داشت با خانوادش میرن ی شهر دیگ مهمونی شب بوده دیگ اخرای مهمونی میگ‌من میرم تو کوچه تا شما بیاین میره و دیگ هیچوقت هیچ اثری ازش نشد

اما حدس میزنن که اشتباهی رفته خونه ی کسی اونام فکر کردن دزدی چیزیع میکشنش