2777
2789
عنوان

مسمومیت با اب هویح ب دادم برسید 🥺

1310 بازدید | 14 پست

دیشب اب هویج بستنی خوردم اوکی بود صبح ناشتا یکم ریختم بخورم فک کنم خراب شده طعمش عوض شد در حد دو قلپ خوردم اسهال گرفتم امروز هم واکسن کزاز زدم گفتم شاید بهم مربوطه اهمیت ندادم شبی باز یکم جدا تو یحچال بود ی ریزه ازش خوردم ببینم اونم خراب شده یا نه شیرین بود طعمش عوض نشده بود دو قلب خوردم ۲ دقیقه نشد معده درد شدید گرفتم الان دست کردم تو حلقم بالا اوردم  گلاب ب روتون بوی ترش کردن میداد حالم بده هنوز درد دارم چکار کنم ب دکتر اصلا دسترسی ندارو دو دقیقه بعد از اب هویج یک قزص پنی سیلین یک قرص استامین و یک قرص کلوفین ( مبورین ) این ها تداخل ندارن ؟

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
آب هویج بیشتر از یک ساعت میمونه میگنده  شما ۲۴ ساعت نگه داشتیش قلوپ قلوپ میخوری

چکار کنم خیلی دوست دارم نمیدونستم خراب میشع ۲ ساعت فکر کردم مثل شیر حداقل دو روز میمونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کردی با خودت دختر قرصارو با هم نمیخوردی خب اشکال نداره دلپیچه شدید هم داری؟ اگه داری سرم بزنی خوب میشی 

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

فقط اون قسمت که آب هویج خوردی بعد قرصم روش خوردی چه کردی با خودت😑

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چکار کردی با خودت دختر قرصارو با هم نمیخوردی خب اشکال نداره دلپیچه شدید هم داری؟ اگه داری سرم بزنی خ ...

اره اسهال و معده درد و دل پیچه همش باهم 

شهرستان خونه مامان بزرگمم کسی نیست برم دکتر 

فقط اون قسمت که آب هویج خوردی بعد قرصم روش خوردی چه کردی با خودت😑

دستم درد میکرد واسه واکسن گفتم بخورم خوب بشه 🥺

اره اسهال و معده درد و دل پیچه همش باهم  شهرستان خونه مامان بزرگمم کسی نیست برم دکتر

آخی میفهمم چی میگه چون خودم مسموم شدم شب تا صبح بیدار بودم از درد شدید دلپیچه  و اسهال وحشتناک تا  صبح خوب میشی  

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
آخی میفهمم چی میگه چون خودم مسموم شدم شب تا صبح بیدار بودم از درد شدید دلپیچه  و اسهال وحشتناک ...

خدا کنه 🥺🤲🏻 

باز برم دست کنم تو حلقم بالا بیارم؟ شاید بهتر بشم 

دستم درد میکرد واسه واکسن گفتم بخورم خوب بشه 🥺

چرا پنی سیلین خوردی  اون برا عفونت شدیده برا دردت رو واکسن تو گرمش کن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟