2777
2789
عنوان

کاش میشد جدا شم ولی خیلی مشکله برام

320 بازدید | 23 پست

شاغلم. با قبول خودم حقوقم تو زندگیمه. شوهرم برام ارزشی قائل نیس. سر مسایل مختلف و خیلی وقتا جزئی فحشم میده و پرخاش میکنه. کار هر روزم گریه هس. طلاقبرام خیلییی سخته. خیلی زیاد.باید برم روستا ی بابام. خونه بابام سرسام اوره. مادرم فوت شده. پدرم ازدواج کرده.  خونه اجاره کنم. اونجا ولی همیشه خواهرم میان پیشم. شبا تنهام. حرفو حدیث زیاده. مزاحمت. ولی اینجا دارم تحقیییر میشم. بچم ولی باباش بالا سرش.پدرش میخادش. فقط منو انگار نمیخاد نمیدونم خلاصه که هر روز عین بچه کوچیک تشرم میزنه. 

هر دوتاش سخته 

اینجا یه جورایی راحتم چون خونه مرتب امکانات بچم پیش باباشه. حرف و حدیث مردم نیس ولی مثل یک سیبل هدف توهینم جرف میشنوم که چرا در ماشینو محکم زم چرا روعینکش ابپاشیدم. چرا با انگشتم ته پوس تخم مرغو تمیز نکردم. چرا رفتم برا بچه خواهرم یه کادو گرفتم. میترسم کم بیارم سکته کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته پوست تخم مرغ😯😯😯یعنی تا این حد خسیسه؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

ببخشید تاپیکتو کامل نخوندم. ولی چرا زمونه اینجوری شده. تو محل ما و همینطور اقوام به سال نرسیده جدا میشن. عشق و علاقه جاشو داده به زرنگی و منفعت. چرا هیچ کس حالش خوب نیس! بازم معذرت🌷

عزیزم نمیدونم چی بگم، فقط میدونم اکثر زن هایی که تو این زندگی ها میمونن دارن فداکاری و از خودگذشتگی میکنن یا بخاطر بچه یا بخاطر شرایط دیگه 

از خدا میخوام به دلت آرامش بده و بهترین ها واستون رقم بخوره ❤️

ته پوست تخم مرغ😯😯😯یعنی تا این حد خسیسه؟

خیلیی رو جزئیات حساسه خیلی. اصلا نمیشه جلوش اشپزی کرد مدام میگه اونو چرا ریختی دور چرا گوجه رو رنده مینکنی چرا ای و...

وقتی تخم مرغ میشکنم میگه ته پوستشو انگشت کن سفیده نمونه

وای 😢ببخشیدهایعنی یه جورایی خاله زنک وخسیسه به زبان عامیانه ازلحاظ روانشناسی یه چیزدیگه میگن.اگه خدای نکرده تحمل نتونستی کنی نمیتونی برنگردی روستای پدرت بری یه جایی دیگه ولی خانوادت بیان سربزنن؟